SEARCH

Soft Gray Cube

Tapet personalizat Soft Gray Cube dă stil și eleganță oricărui spațiu. Griul este o culoare sofisticată și mereu în vogă, iar efectul 3D va cuceri cu ușurință orice privire. Cu tapet personalizat Soft Gray Cube ești în trend cu ultimele tendințe în design-ul interior.

Soft Gray Cube

Tapet personalizat Soft Gray Cube dă stil și eleganță oricărui spațiu. Griul este o culoare sofisticată și mereu în vogă, iar efectul 3D va cuceri cu ușurință orice privire. Cu tapet personalizat Soft Gray Cube ești în trend cu ultimele tendințe în design-ul interior. Modelul se pretează cu precădere spațiilor largi, precum living-uri, holuri sau săli de așteptare. Specialiștii în amenajări îl recomandă, de asemenea, pentru dormitor.

Modelul de tapet personalizat Soft Gray Cube aduce prospețime încăperii în care îl folosești și te ajută să creezi impresia unui spațiu lărgit. Iar datorită rezistenței la zgârieturi, este recomandat și pentru amenajarea unor zone cu trafic ridicat, precum spațiile de birouri.

Când alegi colecția soft patterns ai certitudinea că vei da casei sau camerelor tale de hotel o notă de unicitate. Și, cu siguranță, simțurile tale vor fi revigorate. Cald și proaspăt, plin de culori suave și îmbietor, acest tip de decor va încadra perfect orice perete.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Soft Gray Cube”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Cere o oferta de preț

Back to Top
WhatsApp