SEARCH

Black and White Cube

Black and White Cube and White Cube dă stil și eleganță oricărui spațiu. Culorile acestui model de tapet personalizat sunt la modă, iar efectul 3D va cuceri cu ușurință orice privire. Cu tapet Black and White Cube ești în trend cu ultimele tendințe în design-ul interior.

Black and White Cube

Black and White Cube and White Cube dă stil și eleganță oricărui spațiu. Culorile acestui model de tapet personalizat sunt la modă, iar efectul 3D va cuceri cu ușurință orice privire. Cu tapet Black and White Cube ești în trend cu ultimele tendințe în design-ul interior. Modelul se pretează cu precădere spațiilor largi, precum living-uri, holuri sau săli de așteptare. Iar datorită rezistenței la zgârieturi, este recomandat și pentru zone cu trafic ridicat, precum cafenele sau restaurante.

Modelul Black and White Cube aduce prospețime încăperii în care îl folosești și te ajută să creezi impresia unui spațiu lărgit. Poate fi folosit, așadar, la amenajarea unor separeuri sau a spațiilor de intrare din local.

Când alegi colecția soft patterns ai certitudinea că vei da casei sau camerelor tale de hotel o notă de unicitate. Și, cu siguranță, simțurile tale vor fi revigorate. Cald și proaspăt, plin de culori suave și îmbietor, acest tip de decor va încadra perfect orice perete.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Black and White Cube”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Cere o oferta de preț

Back to Top
WhatsApp