SEARCH

Tropical Vibe

Gama tropical vibe se adresează oamenilor plini de energie

Cu tapetul din gama tropical vibe aduci un colț de natură sălbatică la tine acasă. Dacă îți place frumusețea plină de mister din jungla amazoniană sau din orice pădure tropicală, acesta este produsul ideal pentru tine. Cu el vei putea da și un plus de clasă spațiului pe care îl redecorezi. Tapetul tropical vibe oferă o gamă largă de imagini care te vor lăsa fără cuvinte.
Culorile unui astfel de peisaj sunt cu totul unice și vor da o notă de autenticitate pereților aleși pentru decorare. Vegetația luxurianță care caracterizează un peisaj tropical, la care adaugi o cascadă liniștită sau un nor de aburi. Atenția la detalii te va face să simți cum te integrezi în natură și să te bucuri de liniștea pe care un astfel de peisaj ți-o induce.

Tapetul tropical vibe se potrivește în camera ta de zi, în sălile de așteptare sau în camere de hotel. Deopotrivă captivante și mărețe, astfel de peisaje vor acționa în mod benefic asupra spiritului uman. Vor aduce un plus de prospețime spațiului pe care îl decorezi.

Fie că alegi o imagine creată de noi, fie că vii cu propria imagine pentru colecția tropical vibe, cu siguranță aceasta se va încadra perfect în spațiul tău de locuit. Ai libertate totală în alegerea design-ului pentru tapet, dar și în stabilirea dimensiunilor. Tot ce trebuie să faci este să măsori peretele pe care urmează să aplici tapetul. Îl comanzi și de aici ne ocupăm noi.

Dacă alegi să ne trimiți altă grafică decât cele propuse de noi, aceasta trebuie să fie în format PDF, TIF, sau orice tip de fișier editabil în Corel Draw, Adobe Photoshop, Adobe ilustrator, Adobe Acrobat etc. Toate textele și elementele grafice vor fi convertite în format vectorial, scară 1:1, iar rezoluția ar trebui să fie de minimum 300 dpi, în funcție de dimensiunea dorită pentru tapet camere copii.

Ideal este să fie folosite, în crearea graficii, numai culori CMYK. Dacă este necesară obținerea unei culori speciale, o să avem nevoie de la tine și de o mostră de referință printată sau de codul PANTONE.

Afișez 1–24 din 30 de rezultate

Show

Abstract Jungle

Ancient Green

Banana leaf

Birds in the Jungle

Bright sensation

Columns

Dark Gentleness

Exotic air

Exotic Extravaganza

Foliage Dance

Garden of Delights

Gentle Leafs

Gray Amazon

Green Flames

Green Giants

Green Jungle

Green Philodendron

Grey Philodendron

Jungle Shell

Light Gentleness

Sepia philodendron

Tropical light

Tropical Splash

Tropical Story

Back to Top
WhatsApp