SEARCH

Woodlands

Activitățile desfășurate în natură au un efect calmant demonstrat. Modelele de tapet woodlands îți prelungește această stare chiar și atunci când te afli la birou sau ești nevoit să rămâi în casă. Să nu mai vorbim de momentele în care vremea de afară nu-ți permite o plimbare prin pădure. Foioase, brad sau tropicale, imaginile din pădure relaxează.

Iar dacă alegi să-ți personalizezi pereții cu tapet woodlands ai garanția unui strop de prospețime la tine acasă. Ideale pentru camera de zi sau dormitor, aceste peisaje te vor face să simți că te afli cu adevărat în mijlocul naturii. Iar dacă le alegi pentru birou, modelele de tapet din gama woodlands vor îmbrăca pereții într-un mod viu și vibrant.

Acest model de tapet ar putea deveni detaliul elegant din casa sau din biroul tău. Este un obiect de decor chic care cu siguranță le va atrage atenția tuturor celor care îți trec pragul.

Modele variate de tapet woodlands

Detaliile fiecărui model de tapet din gama woodlands te vor face să te simți cu adevărat parte integrantă din natură. Fie că alegi o imagine cu razele soarelui coborând printre copaci, un acoperiș de coroane verzi sau o pădure plină de mister acoperită de zăpadă. Un drum luminos prin pădure sau un peisaj cețos. Sigur găsești în baza noastră de date un design care să-ți placă.

Dacă alegi să ne trimiți altă grafică decât cele propuse de noi, aceasta trebuie să fie în format PDF, TIF, sau orice tip de fișier editabil în Corel Draw, Adobe Photoshop, Adobe ilustrator, Adobe Acrobat etc. Toate textele și elementele grafice vor fi convertite în format vectorial, scară 1:1, iar rezoluția ar trebui să fie de minimum 300 dpi, în funcție de dimensiunea dorită pentru tapet camere copii.

Ideal este să fie folosite, în crearea graficii, numai culori CMYK. Dacă este necesară obținerea unei culori speciale, o să avem nevoie de la tine și de o mostră de referință printată sau de codul PANTONE.

Afișez toate cele 10 rezultate

Show

Blue Forest

Foggy Forest

Foggy Garden

Forest fairytale

Forest Light

Forest Meditation

Grey Forest

Grunge Forest

Misty Path

Quiet Sunset

Back to Top
WhatsApp