SEARCH

White and Black Stripes

Secretul decorării spațiilor înguste îl reprezintă, fără îndoială, tapetul decorativ cu dungi. Cu tapet personalizat White and Black Stripes dai un aer soft clasic oricărui tip de spațiu. Este recomandat pentru hol, bucătărie, hoteluri sau restaurante.

White and Black Stripes

Secretul decorării spațiilor înguste îl reprezintă, fără îndoială, tapetul decorativ cu dungi. Cu tapet personalizat White and Black Stripes dai un aer soft clasic oricărui tip de spațiu. Este recomandat pentru hol, bucătărie, hoteluri sau restaurante. Fototapet personalizat cu dungi White and Black Stripes poate fi folosit cu succes pentru pereți, tavan sau uși. Acest model reprezintă, fără doar și poate, cea mai ușoară cale de a transforma total orice tip de spațiu.

Modelele soft de tapet White and Black Stripes se potrivesc pentru zonele de luat masa dar și pentru bucătării. Iar pentru zona de gătit trebuie folosite modele practice și rezistente. Orice model de tapet bucătărie poate fi însă folosit cu succes în această zonă a locuinței. Secretul este să fie acoperit cu o peliculă de geam. Pereții falși sunt, de asemenea, folosiți în designul bucătăriilor. Iar modelele de fototapet în dungi ajută la crearea unui efect vizual de impact.

Când alegi colecția soft patterns ai certitudinea că vei da casei sau camerelor tale de hotel o notă de unicitate. Și, cu siguranță, simțurile tale vor fi revigorate. Cald și proaspăt, plin de culori suave și îmbietor, acest tip de decor va încadra perfect orice perete.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „White and Black Stripes”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Cere o oferta de preț

Back to Top
WhatsApp