SEARCH

Tropical light

Modelul de fototapet Tropical Light este recomandat pentru spații largi, precum living sau săli de așteptare. Dar se pretează și localurilor cu trafic intens, precum cafenelele sau camerele de hotel. Animă atmosfera încăperii pe care o decorează și dă un plus de culoare pereților.

Tropical light

Modelul de fototapet Tropical Light este recomandat pentru spații largi, precum living sau săli de așteptare. Dar se pretează și localurilor cu trafic intens, precum cafenelele sau camerele de hotel. Animă atmosfera încăperii pe care o decorează și dă un plus de culoare pereților.

Cu fototapet Tropical Light, orice încăpere va câștiga o stare de liniște și confort. Iar pentru un spațiu cu trafic intens, precum o cafenea, va crea o atmosferă elegantă și plină de stil. Zonele de tranzit și fiecare secțiune a localului pot avea o tematică specifică de tapet personalizat, în funcție de profilul urmărit.

Modelul de fototapet Tropical Light este, de asemenea, potrivit pentru un hol larg sau pentru bucătărie. Va crea o atmosferă caldă și va da un plus de lumină și culoare spațiului. În plus, tapetul va distrage atenția de la diferitele elemente de depozitare amplasate aici.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Tropical light”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Cere o oferta de preț

Back to Top
WhatsApp