SEARCH

3D Triangle

Cu tapet 3D Triangle creezi o experiență uluitoare în orice tip de spațiu. Birouri sau locuințe, spații sau galerii comerciale. Toate vor fi transformate cu ajutorul acestui produs. Cu acest model de fototapet personalizat, vei reuși să creezi o iluzie optică ce taie respirația. În spații de joacă, living, camere de hotel sau cafenele.

3D Triangle

Cu tapet 3D Triangle creezi o experiență uluitoare în orice tip de spațiu. Birouri sau locuințe, spații sau galerii comerciale. Toate vor fi transformate cu ajutorul acestui produs. Cu acest model de fototapet personalizat, vei reuși să creezi o iluzie optică ce taie respirația. În spații de joacă, living, camere de hotel sau cafenele. Cu tapet 3D Triangle ești sigur că obții iluzia unei încăperi mult mai mari. Acest lucru face acest produs ideal pentru spațiile de mici dimensiuni. Modelul reprezintă opțiunea perfectă pentru hol, bucătărie, birouri sau cafenele.

Pentru gama de tapet personalizat, îți oferim imagini clare și detaliate, imprimate pe hârtie de cea mai bună calitate. Acesta va schimba total forma oricărui spațiu, în funcție de design-ul modelului ales. Iar cel mai mare avantaj al acestui model îl constituie faptul că poate fi folosit în aproape orice condiții. Va da stil și va compune perfect o încăpere sau un birou.

Când alegi colecția soft patterns ai certitudinea că vei da casei sau camerelor tale de hotel o notă de unicitate. Și, cu siguranță, simțurile tale vor fi revigorate. Cald și proaspăt, plin de culori suave și îmbietor, acest tip de decor va încadra perfect orice perete.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „3D Triangle”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Cere o oferta de preț

Back to Top
WhatsApp