SEARCH

Vintage Stripes

În general, cel mai folosit tapet personalizat cu dungi este modelul vertical. Modelul Vintage Stripes creează iluzia de înălțime a spațiului pe care îl decorează.

Vintage Stripes

În general, cel mai folosit tapet personalizat cu dungi este modelul vertical. Modelul Vintage Stripes creează iluzia de înălțime a spațiului pe care îl decorează. Cu cât culorile sunt mai contrastante în designul de tapet dungi, cu atât efectul obținut este mai puternic. Tapet personalizat cu dungi Vintage Stripes poate fi folosit cu succes pentru pereți, tavan sau uși. Acest model reprezintă, fără doar și poate, cea mai ușoară cale de a transforma total orice tip de spațiu. Fie că folosești modele clasice sau moderne, tapetul Vintage Stripes te ajută să creezi ordine în orice decor.

Acesta va schimba total forma oricărui spațiu, în funcție de design-ul modelului ales. Iar cel mai mare avantaj al modelelor de tapet personalizat cu dungi îl constituie faptul că poate fi folosit în aproape orice condiții. Va da stil și va compune perfect o încăpere sau un spațiu de hotel cu decorațiuni florale, tropicale sau vintage.

Când alegi colecția soft patterns ai certitudinea că vei da casei sau camerelor tale de hotel o notă de unicitate. Și, cu siguranță, simțurile tale vor fi revigorate. Cald și proaspăt, plin de culori suave și îmbietor, acest tip de decor va încadra perfect orice perete.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Vintage Stripes”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Cere o oferta de preț

Back to Top
WhatsApp