SEARCH

Retro

1,00 

Retro Shapes și Retro Soft

Modelul de fototapet Retro soft abstract prezintă elemente geometrice supradimensionate în culori transparente de gri, verde și oranj. Este un produs care dă stil și o notă de eleganță oricărui spațiu, de la holul îngust până la un birou spațios sau o cafenea. Este un model sofisticat și în vogă care va cuceri cu ușurință orice privire. Poți avea un aer modern în amenajări interioare cu modelul de tapet Retro shapes. Atunci când alegi să personalizezi o cameră cu acest produs cu siguranță pui accent pe mai mulți factori. Calitate, rezistență în timp, culori vii și strălucitoare, originalitate.

Clear
Quantity

Retro Shapes

Poți avea un aer modern în amenajări interioare cu modelul de tapet Retro shapes. Atunci când alegi să personalizezi o cameră cu acest produs cu siguranță pui accent pe mai mulți factori. Calitate, rezistență în timp, culori vii și strălucitoare, originalitate.

Este varianta cea mai potrivită de tapet hol, dar va îmbrăca într-un mod original și camera de zi. Datorită înălțimii rolei, de 3 metri, vei putea câștiga impresia unei camere înalte, pline de stil. Contrastul de culori, în ton watercolor, conferă tapetului un design original. Poți amenaja în culori vii camera de zi, holul, biroul sau sălile de așteptare.

Alături de un aer proaspăt și modern, tapet Retro shapes este recomandat și pentru amenajarea cafenelelor. Acestea vor beneficia de o atmosferă unică, plină de stil. Ceea ce face din tapet un decor ideal pentru orice tip de spațiu este faptul că nu emană nici un miros sau substanță care să pună în pericol sănătatea.

Retro Soft

Modelul de fototapet Retro soft abstract prezintă elemente geometrice supradimensionate în culori transparente de gri, verde și oranj. Este un produs care dă stil și o notă de eleganță oricărui spațiu, de la holul îngust până la un birou spațios sau o cafenea. Este un model sofisticat și în vogă care va cuceri cu ușurință orice privire.

Principalul său avantaj este că nu încarcă peretele și, implicit, nici încăperea pe care o decorezi. Datorită înălțimii rolei, de 3 metri, vei putea câștiga impresia unei camere înalte, pline de stil. Contrastul de culori, în ton watercolor, conferă tapetului un design original. Poți amenaja în culori vii camera de zi, holul, biroul sau sălile de așteptare.

Modelul de tapet personalizat Retro soft aduce prospețime încăperii în care îl folosești și te ajută să creezi impresia unui spațiu lărgit. Iar datorită rezistenței la zgârieturi, este recomandat și pentru amenajarea unor zone cu trafic ridicat, precum hoteluri, restaurante, cafenele.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Retro”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Cere o oferta de preț

Back to Top
WhatsApp