SEARCH

Exotic Extravaganza

Cu modelul de tapet Green Tropical aduci un colț de natură sălbatică la tine acasă. Dacă îți place frumusețea plină de mister din jungla amazoniană sau din orice pădure tropicală, acesta este produsul ideal pentru tine. Cu el vei putea da și un plus de clasă spațiului pe care îl redecorezi.

Exotic Extravaganza

Cu modelul de tapet Exotic Extravaganza aduci un colț de natură sălbatică la tine acasă. Dacă îți place frumusețea plină de mister din jungla amazoniană sau din orice pădure tropicală, acesta este produsul ideal pentru tine. Cu el vei putea da și un plus de clasă spațiului pe care îl redecorezi.

Spațiul unui hotel este recunoscut ca un spațiu cu trafic intens. Astfel că materialele și obiectele folosite pentru decorare trebuie să fie cât se poate de rezistente. Cu tapetul Exotic Extravaganza ai garanția unui decor personalizat în deplin acord cu stilul ales de tine. Zonele de tranzit și fiecare cameră în parte pot avea o tematică specifică de fototapet, în funcție de profilul spațiilor.

Poți crea spații pline de culoare, cu modelul de tapet Exotic Extravaganza. Acesta va da culoare peretelui pe care îl îmbracă și va aduce un plus de prospețime și căldură încăperii. Modelul se remarcă prin eleganță și prin suavitatea culorilor. El va revigora, fără doar și poate, orice spațiu.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Exotic Extravaganza”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Cere o oferta de preț

Back to Top
WhatsApp