SEARCH

Bugs

1,00 

Black and White Bugs

Modelul de tapet personalizat Black Bugs este recomandat pentru spații largi, precum living, săli de așteptare.

Tapet personalizat White Bugs se remarcă prin echilibrul compoziției geometrice. Iar pentru un spațiu cu trafic intens, precum o cafenea, va crea o atmosferă originală, plină de stil.

Clear
Quantity

Black Bugs

Modelul de tapet personalizat Black Bugs este recomandat pentru spații largi, precum living, săli de așteptare. Dar se pretează și localurilor cu trafic intens, precum cafenelele sau spațiile de lucru. Animă atmosfera încăperii pe care o decorează și dă un plus de viață pereților. Tapet personalizat Black Bugs se remarcă prin echilibrul compoziției geometrice. Iar pentru un spațiu cu trafic intens, precum o cafenea, va crea o atmosferă originală, plină de stil. Zonele de tranzit și fiecare secțiune a localului pot avea o tematică specifică de tapet personalizat, în funcție de profilul urmărit.

Modelul de tapet Black Bugs este, de asemenea, potrivit pentru hol. Un spațiu îngust, folosit pentru depozitarea hainelor și a pantofilor. Tapetul va distrage atenția de la diferitele elemente de depozitare amplasate aici. Și va da o notă de distincție și culoare spațiului pe care îl decorează. În plus, va crea impresia de spațiu larg, prin compoziția verticală a formelor.

Când alegi colecția soft patterns ai certitudinea că vei da casei sau camerelor tale de hotel o notă de unicitate. Și, cu siguranță, simțurile tale vor fi revigorate. Cald și proaspăt, plin de culori suave și îmbietor, acest tip de decor va încadra perfect orice perete.

White Bugs

Modelul de tapet personalizat White Bugs este recomandat pentru spații largi, precum living, săli de așteptare. Dar se pretează și localurilor cu trafic intens, precum cafenelele sau spațiile de lucru. Animă atmosfera încăperii pe care o decorează și dă un plus de viață pereților. Tapet personalizat White Bugs se remarcă prin echilibrul compoziției geometrice. Iar pentru un spațiu cu trafic intens, precum o cafenea, va crea o atmosferă originală, plină de stil. Zonele de tranzit și fiecare secțiune a localului pot avea o tematică specifică de tapet personalizat, în funcție de profilul urmărit.

Modelul de tapet White Bugs este, de asemenea, potrivit pentru hol. Un spațiu îngust, folosit pentru depozitarea hainelor și a pantofilor. Tapetul va distrage atenția de la diferitele elemente de depozitare amplasate aici. Și va da o notă de distincție și culoare spațiului pe care îl decorează. În plus, va crea impresia de spațiu larg, prin compoziția verticală a formelor.

Când alegi colecția soft patterns ai certitudinea că vei da casei sau camerelor tale de hotel o notă de unicitate. Și, cu siguranță, simțurile tale vor fi revigorate. Cald și proaspăt, plin de culori suave și îmbietor, acest tip de decor va încadra perfect orice perete.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Bugs”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Cere o oferta de preț

Back to Top
WhatsApp