SEARCH

Modele Tapet

Atunci când alegi să personalizezi o cameră cu tapet cu siguranță pui accent pe mai mulți factori. Calitate, rezistență în timp, culori vii și strălucitoare, originalitate. Toate acestea dau un aer nou oricărui tip de încăpere. Poți amenaja cu tapet camera de zi, camera copilului, biroul, sălile de așteptare sau sălile de clasă.

De ce să alegi tapet personalizat? Pentru că, așa cum îi spune și numele, poți alege tu însuți modalitatea de amenajare a unei încăperi. Fie că optezi pentru un peisaj, o imagine haioasă sau una care să te inspire. Cu siguranță, atunci când lipești o fâșie de tapet pe peretele unei încăperi, acesta prinde viață.

Hârtia și cerneala folosite pentru imprimare tapet sunt produse superioare din punct de vedere calitativ. Au proprietăți anti-zgâriere și garantează o gamă variată de culori și o durată lungă de viață pentru tapetul tău.

Caracteristici tapet

Produsele folosite pentru personalizare tapet sunt ecologice și non-toxice. Cerneala bazată pe eco-solvent este recunoscută pentru proprietățile sale. Este prietenoasă cu mediul înconjurător, nu conține substanțe periculoase, cum ar fi compuși volatili, metale grele sau hidrocarburi aromatice. De asemenea, cerneala folosită pentru imprimare tapet nu degajă nici un miros.

Acest lucru o face ideal de folosit pentru tapet camere copii, săli de clasă sau orice încăpere cu trafic mare de persoane. Cerneala pe bază de eco-solvent se remarcă, de asemenea, și prin culorile vii și strălucitoare, rezistente în timp. Fiind un produs ecologic, se usucă rapid și nu are efecte negative asupra corpului uman.

Iar hârtia specială pentru tapet se remarcă prin trei lucruri: este rezistentă, nu se zgârie și se lipește ușor. Suprafața specială de print dă produsului un aspect mat și elegant. Mai mult, hârtia de tapet este rezistentă la spălare și la abraziune.

Dimensiuni

Atunci când te hotărăști să personalizezi un tapet beneficiezi de două avantaje majore. Pe de o parte, poți alege orice imagine îți dorești pentru pereții locuinței sau biroului tău. Și, pe de altă parte, poți comanda fără nicio restricție atunci când vine vorba de dimensiunile produsului. Tot ce trebuie să faci e să ne trimiți grafica aleasă de tine la scară 1:1.

Fie că vrei să îmbraci pereții unei locuințe, ai unui birou sau ai unei hale de producție, practic nu există limite pentru comanda ta. De la detalii elegante în colțul unei camere de zi, până la personalizarea unui perete întreg cu personajele preferate ale copilului tău. Orice dimensiune este realizabilă, la cel mai bun raport calitate-preț.

Se poate întâmpla ca dimensiunile alese de tine pentru personalizarea să fie foarte mari. Asta va face produsul dificil de manevrat și de lipit. Tocmai de aceea, îți venim în întâmpinare și printăm tapetul în fâșii mai mici.

Utilitate

Există o multitudine de utilități pentru tapet. Poate îmbrăca pereții din camere copii, birouri sau camere de zi. De asemenea, cu câteva fâșii poți anima pereții unei săli de clasă, ai unei săli de așteptare sau ai unei hale de producție. Practic, atunci când vine vorba de utilitatea tapetului, variantele de folosire sunt fără limite.

Un alt avantaj al acestui produs constă în ușurința cu care poate fi aplicat pe perete. Fie că este un perete clasic, vopsit, unul din rigips sau chiar unul acoperit cu un alt strat de tapet. Atâta timp cât va fi curățat cu simț de răspundere, tapetul personalizat se va lipi fără probleme, cu extrem de mare ușurință. Totul e să nu existe reziduuri de praf, murdărie sau grăsime.

Când te hotărăști să comanzi, ai de ales între două tipuri de tapet imprimat. Cel smooth – care este fin si mat, si cel Canvas, care este texturat ca o panza de tablou. Ambele se aplica pe perete folosind un adeziv special.

Modele

Câte idei, atâtea modele pot exista! Tu alegi imaginea potrivită pentru amenajarea pereților tăi, iar noi îți punem ideea în practică. Poți opta între un design cu accente clasice, new-wave, sau, de ce nu, pentru că tot este la modă, un model vintage. Putem printa pe tapet peisaje din natură (păduri, tropical, flori, animale etc.), imagini ale unor celebrități, diferite hărți ale lumii.

Totul, pentru a te putea transpune în altă lume. Dacă amenajezi o cafenea, un tapet cu plantațiile de cafea din Brazilia va face furori. Dacă vrei să dai culoare pereților unei grădinițe sau unui salon de spital dedicat copiilor, de asemenea, o fâșie de tapet te va ajuta. Sau dacă cel mic s-a plictisit de pereții anoști din camera lui.

Poți opta pentru o imagine găsită pe internet, o fotografie realizată de tine sau, de ce nu, un design original. Echipa noastră de designeri te poate ajuta să creezi imaginea potrivită pentru tapet, în funcție de destinația finală a produsului.

Avantaje

Principalul avantaj al folosirii de tapet în fața altor metode de amenajare pentru interior. Acesta îți oferă un design original, ales de tine. De asemenea, îți garantează culori vii și atenție la detalii pentru orice fel de imagine. Atâta timp cât aceasta este furnizată la o rezoluție potrivită, echipa noastră de specialiști se va asigura că imaginea rezultată va fi fără cusur.

În comparație cu metodele clasice de amenajare a pereților. Spre deosebire de un perete vopsit, unul personalizat se va curăța mult mai ușor, fără efort. Mai mult, hârtia specială pe care este imprimat produsul este rezistentă la abraziune. Acest lucru îi conferă tapetului rezistență la zgârieturi și durabilitate crescută în timp.

Produsele și echipamentele folosite pentru imprimarea sunt prietenoase cu mediul înconjurător. Produsul rezultat nu emană mirosuri și nu conține substanțe toxice. Acest lucru face din tapet alegerea potrivită pentru camera copiilor.

Machetare

Pentru ca produsul imprimat să coincidă cu cerințele tale de design, este important ca macheta trimisă echipei noastre să fie la o rezoluție ridicată. Pentru ca un tapet să inspire calitate, diferența va sta în detalii. Cu cât acestea sunt mai bine conturate, cu atât te vei bucura de un produs superior. Culorile vii și strălucitoare vor rezista în timp.

Astfel, grafica trebuie trimisă în format PDF, TIF, sau orice tip de fișier editabil în Corel Draw, Adobe Photoshop, Adobe ilustrator, Adobe Acrobat etc. Toate textele și elementele grafice vor fi convertite în format vectorial, scară 1:1, iar rezoluția ar trebui să fie de minimum 300 dpi, în funcție de dimensiunea dorită.

Ideal este să fie folosite, în crearea graficii, numai culori CMYK. Dacă este necesară obținerea unei culori speciale, o să avem nevoie de la tine și de o mostră de referință printată sau de codul PANTONE.

Back to Top
WhatsApp