SEARCH

Tapet vintage, fără limite de design sau dimensiune

Tapet vintage te leagă într-un mod romantic cu trecutul. Cu un design victorian, atât de apreciat în zilele noastre, acest produs te îmbie la visare. Dă o notă de nostalgie și de frumusețe fără margini spațiului pe care îl decorează. Tapet vintage nu este altceva, practic, decât un mod de a decora o încăpere într-un mod artistic.

Dacă alegi una din imaginile clasice, atât de expresive, pentru pereții tăi, vei face furori timp îndelungat în rândul prietenilor. Pentru a se încadra perfect în stilul de decor al încăperii, tapet vintage va trebui să fie în deplin acord cu stilul mobilierului cu care se combină. Este esențial să fie urmărită complementaritatea culorilor acestor elemente.

Decorul de tip tapet vintage dă o notă chic și sofisticată spațiului pe care îl îmbracă. Însă un perete astfel personalizat poate deveni un punct de atracție unic într-o cameră lipsită de elemente spectaculoase. Îți poți crea, astfel, propria galerie de artă.

Tapet vintage, fără limite de design sau dimensiune

Fie că alegi o imagine creată de noi, fie că vii cu propria imagine pentru tapet vintage, cu siguranță acesta se va încadra perfect în biroul sau spațiul tău de locuit. Ai libertate totală în alegerea design-ului pentru tapet, dar și în stabilirea dimensiunilor. Tot ce trebuie să faci este să măsori peretele pe care urmează să aplici tapetul. Îl comanzi și de aici ne ocupăm noi.

Dacă alegi să ne trimiți altă grafică decât cele propuse de noi, aceasta trebuie să fie în format PDF, TIF, sau orice tip de fișier editabil în Corel Draw, Adobe Photoshop, Adobe ilustrator, Adobe Acrobat etc. Toate textele și elementele grafice vor fi convertite în format vectorial, scară 1:1, iar rezoluția ar trebui să fie de minimum 300 dpi, în funcție de dimensiunea dorită pentru tapet camere copii.

Ideal este să fie folosite, în crearea graficii, numai culori CMYK. Dacă este necesară obținerea unei culori speciale, o să avem nevoie de la tine și de o mostră de referință printată sau de codul PANTONE.

Back to Top
WhatsApp