SEARCH

Tapet tropical, fără limite de design sau dimensiune

Orice pădure tropicală sau peisaj din junglă emană o frumusețe plină de mister la care putem doar să visăm. Acum însă o poți integra în confortul căminului tău cu un tapet tropical care, în plus, va da și clasă spațiului unde va fi lipit. Culorile unui astfel de peisaj sunt cu totul unice și vor da o notă de autenticitate pereților aleși pentru decorare.
Vegetația luxurianță care caracterizează un peisaj tropical, la care adaugi o cascadă liniștită sau un nor de aburi. Tapet tropical oferă o gamă largă de imagini care te vor lăsa fără cuvinte. Atenția la detalii te va face să simți cum te integrezi în natură și să te bucuri de liniștea pe care un astfel de peisaj ți-o induce.

Tapet tropical se potrivește în camera ta de zi, în săli de așteptare sau camere de hotel. Deopotrivă captivante și mărețe, astfel de peisaje vor acționa în mod benefic asupra spiritului uman. Vor aduce un plus de prospețime spațiului pe care îl decorezi.

Tapet tropical, fără limite de design sau dimensiune

Fie că alegi o imagine creată de noi, fie că vii cu propria imagine pentru tapet tropical, cu siguranță acesta se va încadra perfect în spațiul tău de locuit. Ai libertate totală în alegerea design-ului pentru tapet, dar și în stabilirea dimensiunilor. Tot ce trebuie să faci este să măsori peretele pe care urmează să aplici tapetul. Îl comanzi și de aici ne ocupăm noi.

Dacă alegi să ne trimiți altă grafică decât cele propuse de noi, aceasta trebuie să fie în format PDF, TIF, sau orice tip de fișier editabil în Corel Draw, Adobe Photoshop, Adobe ilustrator, Adobe Acrobat etc. Toate textele și elementele grafice vor fi convertite în format vectorial, scară 1:1, iar rezoluția ar trebui să fie de minimum 300 dpi, în funcție de dimensiunea dorită pentru tapet camere copii.

Ideal este să fie folosite, în crearea graficii, numai culori CMYK. Dacă este necesară obținerea unei culori speciale, o să avem nevoie de la tine și de o mostră de referință printată sau de codul PANTONE.

Back to Top
WhatsApp