The whole world

The whole world

Conceptul the whole world într-o singură imagine. Cu tapetul personalizat cu harta geografică a lumii poți străbate orice colț al mapamondului cu gândul. Poți planifica cele mai frumoase vacanțe. Sau poți trasa zonele de interes pentru afacerile tale. Unde mai pui că cei mici pot învăța georgafie într-un mod practic și cât se poate de plăcut.

Tapetul din gama the whole world se potrivește, așadar, oricărui tip de încăpere. Visătorii îl vor dori în dormitor. Pragmaticii, în spațiul lor de lucru. Oamenii de afaceri în birou. Și toți părinții în camera copiilor. Tapetul hartă își va găsi locul pe orice perete. Fie că alegi varianta clasică, vintage sau colorată.

Classic Vintage Map

tapet harta lumii

Vintage map

tapet harta lumii

Classic map

tapet harta lumii

Political map

tapet harta lumii

The whole world

Fie că alegi o imagine creată de noi, fie că vii cu propria imagine pentru tapetul the whole world, cu siguranță acesta se va încadra perfect în biroul sau spațiul tău de locuit. Ai libertate totală în alegerea design-ului pentru tapet, dar și în stabilirea dimensiunilor. Tot ce trebuie să faci este să măsori peretele pe care urmează să aplici tapetul. Îl comanzi și de aici ne ocupăm noi.

Dacă alegi să ne trimiți altă grafică decât cele propuse de noi, aceasta trebuie să fie în format PDF, TIF, sau orice tip de fișier editabil în Corel Draw, Adobe Photoshop, Adobe ilustrator, Adobe Acrobat etc. Toate textele și elementele grafice vor fi convertite în format vectorial, scară 1:1, iar rezoluția ar trebui să fie de minimum 300 dpi, în funcție de dimensiunea dorită pentru tapet camere copii.

Ideal este să fie folosite, în crearea graficii, numai culori CMYK. Dacă este necesară obținerea unei culori speciale, o să avem nevoie de la tine și de o mostră de referință printată sau de codul PANTONE.

WhatsApp