SEARCH

Ce trebuie să faci când comanzi tapet spital

Tapet spital dă culoare, animă spații și schimbă tonusul celor care beneficiază de „serviciile” lui. Studiile arată că o cameră de spital animată reușește să le facă mult mai plăcută șederea pacienților internați aici. Mai mult, timpul de vindecare a scăzut în cazul copiilor care au fost spitalizați în saloane cu pereți personalizați.

Astfel, un grup de medici au ales să personalizeze pereții din sălile de așteptare sau de consult, din saloane și din sălile de operație cu tapet spital. Rezultatul a fost uimitor. Nu există procente exacte, însă este dovedit faptul că rata de însănătoșire a crescut. La fel și timpul de vindecare (inclusiv în cazul cancerului). Ca să nu mai vorbim de sentimentul de încredere al micilor bolnavi.

Tapet spital poate însemna un peisaj plin de culoare și de energie. Fie că este vorba de personaje din desene animate. De peisaje cu flori, animale sau tărâmuri fantastice. Tapet spital îi face pe ce internați aici să privească lumea cu alți ochi.

Ce trebuie să faci când comanzi tapet spital

Procedeul de comandă pentru tapet spital este cât se poate de simplu. Trebuie să alegi un design care îți place, din cele propuse de noi sau din alte surse. Măsori peretele pe care urmează să aplici tapetul. Îl comanzi și de aici ne ocupăm noi. În doar câteva zile tapetul va ajunge la tine și va îmbrăca pereții spațiilor pe care le redecorezi.

Dacă alegi să ne trimiți altă grafică decât cele propuse de noi, aceasta trebuie să fie în format PDF, TIF, sau orice tip de fișier editabil în Corel Draw, Adobe Photoshop, Adobe ilustrator, Adobe Acrobat etc. Toate textele și elementele grafice vor fi convertite în format vectorial, scară 1:1, iar rezoluția ar trebui să fie de minimum 300 dpi, în funcție de dimensiunea dorită pentru tapet spital.

Ideal este să fie folosite, în crearea graficii, numai culori CMYK. Dacă este necesară obținerea unei culori speciale, o să avem nevoie de la tine și de o mostră de referință printată sau de codul PANTONE.

Back to Top
WhatsApp