SEARCH

Ce trebuie să faci când comanzi tapet spații comerciale

Tapet spații comerciale are un avantaj suprem față de alte metode de decorare a spațiilor. El poate da oricărui spațiu un aer prietenos și poate transforma un perete simplu într-un decor chic. Există o multitudine de opțiuni atunci când te hotărăști să comanzi tapet personalizat. Fie că alegi să îți decorezi spațiul comercial cu peisaje din natură, un model floral sau unul vintage.

Cu tapet spații comerciale aduci la viață pereții oricărei galerii, într-un mod incredibil de ușor și original. Iar oferta noastră de modele cu siguranță îți va face ușoară și plăcută alegerea designului potrivit. De la tapet vintage până la compoziții simetrice și peisaje din natură. Modelele de tapet spații comerciale vor acoperi cu siguranță toate gusturile.

Oricare ar fi varianta aleasă, cu siguranță tapet spații comerciale va umple de culoare și de energie pereții pe care îi redecorezi. Hârtia și cerneala folosite sunt produse superioare din punct de vedere calitativ. Au proprietăți anti-zgâriere și garantează o durată lungă de viață pentru tapetul tău.

Ce trebuie să faci când comanzi tapet spații comerciale

Procedeul de comandă pentru tapet spații comerciale este cât se poate de simplu. Trebuie să alegi un design care îți place, din cele propuse de noi sau din alte surse. Măsori peretele pe care urmează să aplici tapetul. Îl comanzi și de aici ne ocupăm noi. În doar câteva zile tapet spații comerciale va ajunge la tine și va îmbrăca pereții spațiilor pe care le redecorezi.

Dacă alegi să ne trimiți altă grafică decât cele propuse de noi, aceasta trebuie să fie în format PDF, TIF, sau orice tip de fișier editabil în Corel Draw, Adobe Photoshop, Adobe ilustrator, Adobe Acrobat etc. Toate textele și elementele grafice vor fi convertite în format vectorial, scară 1:1, iar rezoluția ar trebui să fie de minimum 300 dpi, în funcție de dimensiunea dorită pentru tapet.

Ideal este să fie folosite, în crearea graficii, numai culori CMYK. Dacă este necesară obținerea unei culori speciale, o să avem nevoie de la tine și de o mostră de referință printată sau de codul PANTONE.

Back to Top
WhatsApp