Soft Square

Fototapet recomandat pentru hol, living, hoteluri sau restaurante.

Soft Square

Poți avea un aer modern în amenajări interioare cu modelul de fototapet geometric Soft Square. Atunci când alegi să personalizezi o cameră cu acest model de tapet cu siguranță pui accent pe mai mulți factori. Calitate, rezistență în timp, culori vii și strălucitoare, originalitate. Fototapet Soft Square este varianta cea mai potrivită de tapet hol. Colecția Soft Patterns îți oferă un design original, îți garantează culori vii și atenție la detalii pentru orice fel de imagine. Poți amenaja cu tapet personalizat camera de zi, holul, biroul sau sălile de așteptare.

Alături de un aer proaspăt și modern, modelul de fototapet geometric Soft Square conferă și o atmosferă elegantă încăperii pe care o decorează. De aceea este recomandat și pentru amenajarea restaurantelor. Acestea vor beneficia de o atmosferă unică, plină de stil. Ceea ce face din tapet un decor ideal pentru orice tip de spațiu este faptul că nu emană nici un miros sau substanță care să pună în pericol sănătatea.

Când alegi colecția soft patterns ai certitudinea că vei da casei sau camerelor tale de hotel o notă de unicitate. Și, cu siguranță, simțurile tale vor fi revigorate. Cald și proaspăt, plin de culori suave și îmbietor, acest tip de decor va încadra perfect orice perete.

Contact

Contacteaza-ne pentru a primii mai multe informatii

Calculeaza pretul

Calculeaza pretul pentru acest model de tapet

[CP_CALCULATED_FIELDS id=”1″]

WhatsApp