SEARCH

Ce trebuie să faci când comanzi tapet restaurant

Fiecare restaurant are un specific. Acesta este dat de meniul principal, obiectele de decor și amenajarea propriu-zisă a spațiului. Cu tapet restaurant ai garanția unui decor personalizat în deplin acord cu stilul ales de tine. Zonele de tranzit și fiecare secțiune a localului pot avea o tematică specifică de tapet restaurant, în funcție de profilul urmărit.

Tapetul personalizat este un produs rezistent la zgârieturi și la trafic mediu și intens. Asta face din tapet restaurant alegerea ideală pentru decorarea acestui tip de spațiu. Fie că alegi modele geometrice sau abstracte, clasice sau moderne, cu siguranță te vei bucura de un aer proaspăt în privința decorului. Tapet restaurant este ultimul trend în design-ul de interior.

Poți crea spații pline de culoare, cu tapet floral. Pline de stil, cu tapet restaurant vintage. Spații sau separeuri cu tematică, alegând tapetul din gama Famous People. Sau poți personaliza spațiul dedicat celor mici cu tapet Baby’s Room plin de prospețime și culoare.

Ce trebuie să faci când comanzi tapet restaurant

Procedeul de comandă pentru tapet restaurant este cât se poate de simplu. Trebuie să alegi un design care îți place, din cele propuse de noi sau din alte surse. Măsori peretele pe care urmează să aplici tapetul. Îl comanzi și de aici ne ocupăm noi. În doar câteva zile tapet restaurant va ajunge la tine și va îmbrăca pereții spațiilor pe care le redecorezi.

Dacă alegi să ne trimiți altă grafică decât cele propuse de noi, aceasta trebuie să fie în format PDF, TIF, sau orice tip de fișier editabil în Corel Draw, Adobe Photoshop, Adobe ilustrator, Adobe Acrobat etc. Toate textele și elementele grafice vor fi convertite în format vectorial, scară 1:1, iar rezoluția ar trebui să fie de minimum 300 dpi, în funcție de dimensiunea dorită pentru tapet restaurant.

Ideal este să fie folosite, în crearea graficii, numai culori CMYK. Dacă este necesară obținerea unei culori speciale, o să avem nevoie de la tine și de o mostră de referință printată sau de codul PANTONE.

Back to Top
WhatsApp