Pink Flowers

Tapet recomandat pentru living, bucătărie, restaurante sau hoteluri.

Pink Flowers

Atunci când vrei să creezi o atmosferă impunătoare într-un salon sau o cameră de zi, ai nevoie de modelul potrivit de tapet. Din nou la modă și cât se poate de apreciat, tapetul personalizat floral dă o notă aparte oricărui spațiu. Modelul de fototapet Pink Flowers are puterea de a crea un echilibru perfect din punct de vedere vizual. Fără a încărca spațiul pe care îl compune. Tapetul personalizat din gama Tapet Floral poate fi folosit pentru living, bucătărie, restaurante sau hoteluri. Sau pentru spații dedicate galelor sau evenimentelor sofisticate. Sau, de ce nu, pentru a da un aer opulent pereților unui restaurant de lux.

Dacă ești în căutarea unei modalități de a schimba ambianța unui local, aici vei găsi răspunsul. Modelul de fototapet Pink Flowers reprezintă modalitatea perfectă de a schimba total imaginea unui spațiu. În plus, acesta va da o notă elegantă oricărei camere e hotel sau unui living.

Când alegi colecția Tapet Floral ai certitudinea că vei da casei sau camerelor tale de hotel o notă de unicitate. Și, cu siguranță, simțurile tale vor fi revigorate. Cald și proaspăt, plin de culori suave și îmbietor, acest tip de decor va încadra perfect orice perete.

Contact

Contacteaza-ne pentru a primii mai multe informatii

Calculeaza pretul

Calculeaza pretul pentru acest model de tapet
[CP_CALCULATED_FIELDS id=”1″]
WhatsApp