SEARCH

Tapet Personalizat

Vrei să dai o notă de originalitate camerei tale de zi? Tapet personalizat este o modalitate ieftină și la îndemână pentru acest lucru. De asemenea, cei mici pot fi binedispuși cu ajutorul unor pereți… altfel. Tapet personalizat poate avea orice formă, model și dimensiune. În plus, tu alegi designul cu care acesta va fi imprimat.

Cu alte cuvinte, tapet personalizat are un mare avantaj față de alte metode de amenajare interioară. Te ajută să faci schimbări majore în locuința sau în biroul tău, fără cheltuieli exagerate și fără mari bătăi de cap. Alegi design-ul pentru decorarea pereților tăi, noi îl printăm la dimensiunile cerute și tot ce-ți mai rămâne de făcut este să îl lipești.

Aplicarea de tapet personalizat pe perete se face fără efort și fără unelte ajutătoare. Poți opta pentru imprimare pe hârtie cu autoadeziv sau poți folosi hârtie clasică. Aceasta din urmă se lipește cu adeziv special pentru tapet.

Caracteristici tapet personalizat

Tapet personalizat reprezintă o alternativă cool și originală la tapetul clasic. Prin imprimarea pe hârtie specială a oricărei imagini alese de tine, îți poți personaliza pereții fără mari bătăi de cap. Nu este un produs costisitor din punct de vedere financiar, iar principalul avantaj constă în faptul că îți oferă posibilitatea înlocuirii imaginii oricând dorești.

Tapet personalizat poate fi printat la orice dimensiune, astfel că poți personaliza cu succes o încăpere, un birou sau chiar o hală industrială. În situația în care suprafața de acoperit este foarte mare, tapetul poate fi imprimat în fâșii. Vei beneficia, astfel, de un produs de o calitate desăvârșită, care se va îmbina cu ușurință.

Produsele folosite pentru tapet personalizat sunt ecologice și non-toxice. Cerneala bazată pe eco-solvent este prietenoasă cu mediul înconjurător, nu conține substanțe periculoase, cum ar fi compuși volatili, metale grele sau hidrocarburi aromatice.

Modele

Cu tapet personalizat îți poți surprinde cu ușurință prietenii sau clienții. Îți demonstrezi bunul gust pe care îl ai în materie de amenajări interioare. Fie că vorbim de modele de tapet personalizat cu print floral, natură, tropical, hartă, vintage sau clasic. Niciodată nu ți-a fost mai ușor să îmbraci un perete decât îți este acum.

Pentru camere copii, poți opta pentru imagini din desene animate sau pur și simplu un design plin de culoare, inspirațional. Pentru birou sau pentru camera de zi, se pretează un tapet personalizat clasic sau vintage. Și un map-design va atrage privirea prietenilor sau clienților tăi. Iar un peisaj din natură va aduce la viață orice colț din locuință.

Tot ce trebuie să faci e să alegi modelul dorit de tapet. Măsori suprafața pe care urmează să fie aplicat, iar de restul ne ocupăm noi. Poți fi sigur că printul rezultat va fi de o calitate excepțională, care va face furori.

Utilitate

Există o multitudine de utilități pentru tapet. Poate îmbrăca pereții din camere copii, birouri sau camere de zi. De asemenea, cu câteva fâșii de tapet poți anima pereții unei săli de clasă, ai unei săli de așteptare sau ai unei hale de producție. Practic, atunci când vine vorba de utilitatea tapetului, variantele de folosire sunt fără limite.

Un alt avantaj al acestui produs constă în ușurința cu care poate fi aplicat pe perete. Fie că este un perete clasic, vopsit, unul din rigips sau chiar unul acoperit cu un alt strat de tapet. Atâta timp cât va fi curățat cu simț de răspundere, se va lipi fără probleme, cu extrem de mare ușurință. Totul e să nu existe reziduuri de praf, murdărie sau grăsime.

Când te hotărăști să comanzi tapet personalizat, ai de ales între două tipuri. Pe de o parte, cel cu autoadeziv, care se montează fără efort, ca orice tapet clasic. Sau cel imprimat pe hârtie specifică de tapet, care va fi lipită pe perete cu adeziv special.

Dimensiuni

Atunci când te hotărăști să comanzi tapet personalizat, beneficiezi de două avantaje majore. Pe de o parte, poți alege orice imagine îți dorești pentru pereții locuinței sau biroului tău. Și, pe de altă parte, poți comanda tapet fără nicio restricție atunci când vine vorba de dimensiunile produsului. Tot ce trebuie să faci e să ne trimiți grafica aleasă de tine la scară 1:1.

Fie că vrei să îmbraci pereții unei locuințe, ai unui birou sau ai unei hale de producție, practic nu există limite pentru comanda ta de tapet. De la detalii elegante în colțul unei camere de zi, până la personalizarea unui perete întreg cu personajele preferate ale copilului tău. Orice dimensiune de tapet personalizat este realizabilă, la cel mai bun raport calitate-preț.

Se poate întâmpla ca dimensiunile alese de tine pentru personalizarea de tapet să fie foarte mari. Asta va face produsul dificil de manevrat și de lipit. Tocmai de aceea, îți venim în întâmpinare și printăm tapetul în fâșii mai mici.

Avantaje

Față de alte metode de amenajare pentru interior, tapet personalizat îți oferă un design original, ales de tine. De asemenea, îți garantează culori vii și atenție la detalii pentru orice fel de imagine. Atâta timp cât aceasta este furnizată la o rezoluție potrivită, echipa noastră de specialiști se va asigura că imaginea rezultată va fi fără cusur.

În comparație cu metodele clasice de amenajare a pereților, tapet personalizat va da mult mai multă culoare oricărei încăperi. În plus, acesta se va curăța ușor, fără efort. Mai mult, hârtia specială pe care este imprimat produsul este rezistentă la abraziune. Acest lucru îi conferă tapetului rezistență la zgârieturi și durabilitate crescută în timp.

Produsele și echipamentele folosite pentru imprimarea de tapet personalizat sunt eco-friendly. Produsul rezultat nu emană mirosuri și nu conține substanțe toxice. Acest lucru face din tapet alegerea potrivită pentru camera copiilor.

Machetare

Pentru ca produsul imprimat să coincidă cu cerințele tale de design, este important ca macheta trimisă echipei noastre să fie la o rezoluție ridicată. Pentru ca un tapet personalizat să inspire calitate, diferența va sta în detalii. Cu cât acestea sunt mai bine conturate, cu atât te vei bucura de un produs superior. Culorile vii și strălucitoare vor rezista în timp.

Astfel, grafica trebuie trimisă în format PDF, TIF, sau orice tip de fișier editabil în Corel Draw, Adobe Photoshop, Adobe ilustrator, Adobe Acrobat etc. Toate textele și elementele grafice vor fi convertite în format vectorial, scară 1:1, iar rezoluția ar trebui să fie de minimum 300 dpi, în funcție de dimensiunea dorită pentru tapet.

Ideal este să fie folosite, în crearea graficii, numai culori CMYK. Dacă este necesară obținerea unei culori speciale, o să avem nevoie de la tine și de o mostră de referință printată sau de codul PANTONE.

Back to Top
WhatsApp