Tapet personalizat

Spațiul unui hotel este recunoscut ca un spațiu cu trafic intens. Astfel că materialele și obiectele folosite pentru decorare trebuie să fie cât se poate de rezistente. Tapet hotel este alegerea potrivită. Zonele de tranzit și fiecare cameră în parte pot avea o tematică specifică de tapet hotel, în funcție de profilul spațiilor.

Tapet personalizat este un produs rezistent la zgârieturi și la trafic mediu și intens. Asta îl face ideal pentru holurile, Recepția și camerele oricărui hotel. Fie că alegi modele geometrice sau abstracte, clasice sau moderne, cu siguranță te vei bucura de un aer proaspăt în privința decorului. Tapet hotel este ultimul trend în design-ul de interior.

Poți crea spații pline de culoare, cu tapet personalizat cu teme florale. Pline de stil, cu tapet hotel vintage. Camere cu tematică, alegând tapetul din gama Famous People. Sau poți personaliza spațiul dedicat celor mici cu tapet Baby‘s Room plin de prospețime și culoare.

tapet personalizat

Tapet personalizat Soft Patterns

Stil, eleganță și rafinament. Asta denotă un tapet personalizat din gama Soft Patterns. Ideal pentru camere de hotel, dar și pentru dormitor, hol sau camera de zi. Dă culoare peretelui pe care îl îmbracă și aduce un plus de prospețime și căldură încăperii. Tapet hotel din colecția Soft Patterns se remarcă prin eleganța modelelor geometrice și prin suavitatea culorilor. Acesta va revigora, fără doar și poate, orice spațiu.

Tapet personalizat reprezintă o alternativă cool și originală la tapetul clasic. Prin imprimarea pe hârtie specială a oricărei imagini alese de tine, poți personaliza pereții hotelului fără mari bătăi de cap. Nu este un produs costisitor din punct de vedere financiar, iar principalul avantaj constă în faptul că îți oferă posibilitatea înlocuirii imaginii oricând dorești.

Tapet hotel poate fi printat la orice dimensiune, astfel că poți personaliza cu succes o încăpere, un hol sau sala de mese. În situația în care suprafața de acoperit este foarte mare, tapetul poate fi imprimat în fâșii. Vei beneficia, astfel, de un produs de o calitate desăvârșită, care se va îmbina cu ușurință.

Leave a comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.