Old Carpet

Fototapet recomandat pentru hol, living, hoteluri sau restaurante.

Old Carpet

Simplu de realizat și cu efect garantat. Așa poate fi descris, pe scurt, modelul de fototapet Old Carpet. Atunci când alegi să personalizezi o cameră cu tapet personalizat, cu siguranță pui accent pe mai mulți factori. Calitate, rezistență în timp, culori vii și strălucitoare, originalitate. Cu fototapet Old Carpet adaugi pereților un aer modern și nonconformist. Acesta se caracterizează printr-un stil neregulat, cu elemente urbane „graffiti-like”. Îmbină imagini clasice cu texturi „murdare”, care dau design-ului final un aer retro și modern în același timp.

Tapet personalizat Old Carpet se remarcă prin suavitatea culorilor. Acesta va revigora, fără doar și poate, orice spațiu. Prin imprimarea pe hârtie specială a acestui model, poți personaliza pereții hotelului fără mari bătăi de cap. Nu este un produs costisitor din punct de vedere financiar, iar principalul avantaj constă în faptul că îți oferă posibilitatea înlocuirii imaginii oricând dorești.

Când alegi colecția soft patterns ai certitudinea că vei da casei sau camerelor tale de hotel o notă de unicitate. Și, cu siguranță, simțurile tale vor fi revigorate. Cald și proaspăt, plin de culori suave și îmbietor, acest tip de decor va încadra perfect orice perete.

Contact

Contacteaza-ne pentru a primii mai multe informatii

Calculeaza pretul

Calculeaza pretul pentru acest model de tapet

[CP_CALCULATED_FIELDS id=”1″]

WhatsApp