SEARCH

Tapet natura, fără limite de design sau dimensiune

Tapet natura aduce prospețime în casa ta. Sunt atâtea priveliști minunate în lume încât e păcat să nu ne înconjurăm cu ele în locul unde ne simțim acasă. Când privești un peisaj montan sau o plajă exotică sentimentul de izolare dispare. Poți aduce frumusețea acestor locuri în casa sau în biroul tău cu tapet natura.

Indiferent de preferințele tale în materie de peisaje outdoor, cu siguranță avem decorațiunea perfectă pentru pereții tăi. De la câmpuri verzi pline de prospețime care se întind cât poți cuprinde cu privirea. La un fiord norvegian de o maiestate incredibilă. Și până la un apus mirific. Am creat pentru tine o multitudine de design-uri care să-ți satisfacă dorința de a călători.

Peisajele naturale reprezintă un decor original pentru pereții locuinței tale. Păsări, plaje, copaci sau flori, tapet natura poate fi un obiect de amenajare interioară la modă. Toate peisajele create de noi celebrează frumusețea cu care ne-a binecuvântat Mama Natură.

Tapet natura, fără limite de design sau dimensiune

Fie că alegi o imagine creată de noi, fie că vii cu propria imagine pentru tapet natura, cu siguranță acesta se va încadra perfect în spațiul tău de locuit. Ai libertate totală în alegerea design-ului pentru tapet, dar și în stabilirea dimensiunilor. Tot ce trebuie să faci este să măsori peretele pe care urmează să aplici tapetul. Îl comanzi și de aici ne ocupăm noi.

Dacă alegi să ne trimiți altă grafică decât cele propuse de noi, aceasta trebuie să fie în format PDF, TIF, sau orice tip de fișier editabil în Corel Draw, Adobe Photoshop, Adobe ilustrator, Adobe Acrobat etc. Toate textele și elementele grafice vor fi convertite în format vectorial, scară 1:1, iar rezoluția ar trebui să fie de minimum 300 dpi, în funcție de dimensiunea dorită pentru tapet camere copii.

Ideal este să fie folosite, în crearea graficii, numai culori CMYK. Dacă este necesară obținerea unei culori speciale, o să avem nevoie de la tine și de o mostră de referință printată sau de codul PANTONE.

Back to Top
WhatsApp