SEARCH

Ce trebuie să faci când comanzi tapet living

Tapet living poate crea impresia unui spațiu cu totul nou în camera ta de zi. Poți folosi acest produs pentru a crea o temă pentru living. Tapet living poate scoate în evidență, de asemenea, un perete, o piesă de mobilier sau un obiect de decor. El poate, de asemenea, să completeze sau, din contră, să contrasteze gama de culori aleasă pentru acest tip de încăpere.

Tapet living poate fi folosit și cu altă destinație decât pereții propriu-ziși. Poate îmbrăca fundalul unei biblioteci, și va rezulta astfel un suport pentru cărți plin de viață și de culoare. Tapet living poate schimba cu totul aerul unei încăperi dacă este gândit în deplin acord cu ansamblul elementelor de decor folosite.

Cele mai folosite modele de tapet living sunt cele în dungi, Grunge Touches sau Soft Patterns. Modelele Famous People pot da o notă elegantă camerei de zi, iar modelele florale sau cele din gama Woodland îi pot aduce un plus deprospețime.

Ce trebuie să faci când comanzi tapet living

Procedeul de comandă pentru tapet living este cât se poate de simplu. Trebuie să alegi un design care îți place, din cele propuse de noi sau din alte surse. Măsori peretele pe care urmează să aplici tapetul. Îl comanzi și de aici ne ocupăm noi. În doar câteva zile tapet living va ajunge la tine și va îmbrăca pereții camerelor pe care le redecorezi.

Dacă alegi să ne trimiți altă grafică decât cele propuse de noi, aceasta trebuie să fie în format PDF, TIF, sau orice tip de fișier editabil în Corel Draw, Adobe Photoshop, Adobe ilustrator, Adobe Acrobat etc. Toate textele și elementele grafice vor fi convertite în format vectorial, scară 1:1, iar rezoluția ar trebui să fie de minimum 300 dpi, în funcție de dimensiunea dorită pentru tapet living.

Ideal este să fie folosite, în crearea graficii, numai culori CMYK. Dacă este necesară obținerea unei culori speciale, o să avem nevoie de la tine și de o mostră de referință printată sau de codul PANTONE.

Back to Top
WhatsApp