SEARCH

Tapet natura, fără limite de design sau dimensiune

Prima impresie contează. Acest lucru este cât se poate de adevărat dacă ne gândim la primii pași pe care îi facem într-o casă nouă. De aceea, este bine să fim atenția la modelul de tapet hol ales. Acesta poate crea maximum de efect cu minimum de resurse și efort. Nu uita însă să-l accesorizezi cu nuanțele de mobilier și decorațiuni.

Dacă nu știi ce să alegi,  modelele de tapet hol în dungi te vor ajuta să câștigi iluzia unui spațiu mai vast. De asemenea, acesta va reuși să le distragă atenția musafirilor de la suportul pentru încălțăminte, spre exemplu. Iar dacă vrei să creezi o atmosferă caldă și primitoare, alege modele de tapet hol pline de culoare.

Holul este de obicei un spațiu îngust, folosit pentru depozitarea hainelor și a pantofilor. De aceea este esențial ca modelul de tapet ales să fie unul care dă senzație de spațiu. Și care să distragă atenția de la diferitele elemente de depozitare amplasate aici.

Ce trebuie să faci când comanzi tapet hol

Procedeul de comandă pentru tapet hol este cât se poate de simplu. Trebuie să alegi un design care îți place, din cele propuse de noi sau din alte surse. Măsori peretele pe care urmează să aplici tapetul. Îl comanzi și de aici ne ocupăm noi. În doar câteva zile tapet hol va ajunge la tine și va îmbrăca pereții spațiului pe care îl redecorezi.

Dacă alegi să ne trimiți altă grafică decât cele propuse de noi, aceasta trebuie să fie în format PDF, TIF, sau orice tip de fișier editabil în Corel Draw, Adobe Photoshop, Adobe ilustrator, Adobe Acrobat etc. Toate textele și elementele grafice vor fi convertite în format vectorial, scară 1:1, iar rezoluția ar trebui să fie de minimum 300 dpi, în funcție de dimensiunea dorită pentru tapet hol.

Ideal este să fie folosite, în crearea graficii, numai culori CMYK. Dacă este necesară obținerea unei culori speciale, o să avem nevoie de la tine și de o mostră de referință printată sau de codul PANTONE.

Back to Top
WhatsApp