SEARCH

Tapet harta, fără limite de design sau dimensiune

Harta geografică a lumii pentru visători. Harta Europei pentru birouri. O hartă stilizată pentru sălile de așteptare din gări sau aeroporturi. Harta unei localități pentru birourile din Primărie. O hartă detaliată pentru învățăcei. O multitudine de idei pentru tapet harta. Acesta se potrivește oricărui tip de spațiu, căruia cu siguranță îi va da un plus de eleganță.

Alege un design original pentru tapet harta din gama noastră și apoi planifică-ți liniștit următoarea călătorie. Numai așa vei avea lumea la degetul mic. Și la o singură aruncătură de băț. Privești, visezi, călătorești. Asta inspiră tapet harta, indiferent de modelul sau dimensiunea alese. Acesta poate deveni și un instrument de dezvoltare a cunoștințelor generale.

Poți opta pentru varianta vintage sau pentru cea clasică tapet harta. Nota de originalitate și stil pe care o conferă peretelui pe care îl decorează este garantată. Hărțile au avut dintotdeauna un farmec aparte și cu siguranță tapetul ales de tine va face furori.

Tapet harta, fără limite de design sau dimensiune

Fie că alegi o imagine creată de noi, fie că vii cu propria imagine pentru tapet harta, cu siguranță acesta se va încadra perfect în biroul sau spațiul tău de locuit. Ai libertate totală în alegerea design-ului pentru tapet, dar și în stabilirea dimensiunilor. Tot ce trebuie să faci este să măsori peretele pe care urmează să aplici tapetul. Îl comanzi și de aici ne ocupăm noi.

Dacă alegi să ne trimiți altă grafică decât cele propuse de noi, aceasta trebuie să fie în format PDF, TIF, sau orice tip de fișier editabil în Corel Draw, Adobe Photoshop, Adobe ilustrator, Adobe Acrobat etc. Toate textele și elementele grafice vor fi convertite în format vectorial, scară 1:1, iar rezoluția ar trebui să fie de minimum 300 dpi, în funcție de dimensiunea dorită pentru tapet camere copii.

Ideal este să fie folosite, în crearea graficii, numai culori CMYK. Dacă este necesară obținerea unei culori speciale, o să avem nevoie de la tine și de o mostră de referință printată sau de codul PANTONE.

Back to Top
WhatsApp