Cu grunge touches te conectezi la realitate

Grunge Touches

Cu Grunge touches ești pe val. Cu tapetul personalizat din această colecție adaugi pereților un aer modern, surprinzător. Grunge touches se caracterizează printr-un stil neregulat, cu elemente urbane „graffiti-like”. Îmbină imagini clasice cu texturi „murdare”, care dau design-ului final un aer retro și modern în același timp.

Elementele de design clasice, strălucitoare și vii, sunt depășite. Și cum moda retro redevine trendy, stilul grunge câștigă din ce în ce mai multă popularitate. Designerii tind să creeze modele cât mai apropiate de realitate, astfel că tapetul din gama grunge touches devine un must-have. Pentru camera de zi, săli de așteptare sau birouri.

Principalul atu al acestui stil este dat de faptul că îți poți pune amprenta pe orice tip de design. De obicei, tapetul grunge touches prezintă diferite elemente din viața de zi cu zi prezentate într-un mod realist, fără efecte glossy.

fototapet hol
fototapet living
fototapet hol
fototapet personalizat hol
fototapet personalizat dormitor
fototapet personalizat dormitor
fototapet personalizat hol
fototapet hol
fototapet hol
fototapet dormitor

Cu grunge touches te conectezi la realitate

Detaliile fiecărui model de tapet din gama grunge touches te vor face să te simți mult mai conectat cu realitatea. Fie că alegi o imagine creată de noi, fie că vii cu propria imagine, cu siguranță aceasta se va încadra perfect în spațiul tău de locuit. Ai libertate totală în alegerea design-ului pentru tapet, dar și în stabilirea dimensiunilor.

Dacă alegi să ne trimiți altă grafică decât cele propuse de noi, aceasta trebuie să fie în format PDF, TIF, sau orice tip de fișier editabil în Corel Draw, Adobe Photoshop, Adobe ilustrator, Adobe Acrobat etc. Toate textele și elementele grafice vor fi convertite în format vectorial, scară 1:1, iar rezoluția ar trebui să fie de minimum 300 dpi, în funcție de dimensiunea dorită pentru tapet camere copii.

Ideal este să fie folosite, în crearea graficii, numai culori CMYK. Dacă este necesară obținerea unei culori speciale, o să avem nevoie de la tine și de o mostră de referință printată sau de codul PANTONE.