Gray Hex

Tapet personalizat recomandat pentru living, hol, restaurante sau cafenele.

Gray Hex

Stil, eleganță și rafinament. Asta denotă un modelul de tapet personalizat Gray Hex. Ideal pentru restaurant, dar și pentru dormitor, hol sau camera de zi. Dă culoare peretelui pe care îl îmbracă și aduce un plus de prospețime și căldură încăperii. Tapet personalizat Gray Hex se remarcă prin eleganța modelelor geometrice și prin suavitatea culorilor. Acesta va revigora, fără doar și poate, orice spațiu. Prin imprimarea pe hârtie specială a acestui model, poți personaliza pereții hotelului fără mari bătăi de cap. Nu este un produs costisitor din punct de vedere financiar, iar principalul avantaj constă în faptul că îți oferă posibilitatea înlocuirii imaginii oricând dorești.

Tapet personalizat Gray Hex poate fi printat la orice dimensiune, astfel că poți personaliza cu succes o încăpere, un hol sau sala de mese. În situația în care suprafața de acoperit este foarte mare, tapetul poate fi imprimat în fâșii. Vei beneficia, astfel, de un produs de o calitate desăvârșită, care se va îmbina cu ușurință.

Când alegi colecția soft patterns ai certitudinea că vei da casei sau camerelor tale de hotel o notă de unicitate. Și, cu siguranță, simțurile tale vor fi revigorate. Cald și proaspăt, plin de culori suave și îmbietor, acest tip de decor va încadra perfect orice perete.

Contact

Contacteaza-ne pentru a primii mai multe informatii

Calculeaza pretul

Calculeaza pretul pentru acest model de tapet

[CP_CALCULATED_FIELDS id=”1″]

WhatsApp