SEARCH

Ce trebuie să faci când comanzi tapet grădinițe

Tapet grădinițe pentru un mediu plin de veselie. Jucăuș, colorat, stimulant și, pe deasupra, cu valoare educațională. Asta se poate spune despre fabulosul tapet personalizat special pentru grădinițe. Cu acest produs ai garanția că decorarea sălilor de clasă va fi plină de inspirație. Tapet grădinițe poate să le transforme mediul în care cei mici învață într-o poveste fără sfârșit.

Ceea ce face din tapet grădinițe un decor ideal este faptul că nu emană nici un miros sau substanță care să le pună în pericol sănătatea copiilor. Cerneala folosită pentru imprimare este 100% ecologică, pe bază de apă, și nu conține substanțe toxice de genul metalelor grele, compușilor volatili sau hidrocarburilor aromatice.

De asemenea, cerneala folosită pentru imprimare tapet grădinițe nu degajă nici un miros. Mai mult, hârtia și cerneala au proprietăți anti-zgâriere și garantează o gamă variată de culori și o durată lungă de viață pentru tapet. Și știm cu toții cât de important este acest lucru, într-un spațiu cu trafic intens.

Ce trebuie să faci când comanzi tapet grădinițe

Procedeul de comandă pentru tapet grădinițe este cât se poate de simplu. Trebuie să alegi un design care îți place, din cele propuse de noi sau din alte surse. Măsori peretele pe care urmează să aplici tapetul. Îl comanzi și de aici ne ocupăm noi. În doar câteva zile tapetul va ajunge la tine și va îmbrăca pereții spațiilor pe care le redecorezi.

Dacă alegi să ne trimiți altă grafică decât cele propuse de noi, aceasta trebuie să fie în format PDF, TIF, sau orice tip de fișier editabil în Corel Draw, Adobe Photoshop, Adobe ilustrator, Adobe Acrobat etc. Toate textele și elementele grafice vor fi convertite în format vectorial, scară 1:1, iar rezoluția ar trebui să fie de minimum 300 dpi, în funcție de dimensiunea dorită pentru tapet grădinițe.

Ideal este să fie folosite, în crearea graficii, numai culori CMYK. Dacă este necesară obținerea unei culori speciale, o să avem nevoie de la tine și de o mostră de referință printată sau de codul PANTONE.

Back to Top
WhatsApp