Bloom, fără limite de design sau dimensiune

Bloom

Cu Bloom aduci în casa ta prospețimea revigorantă a primăverii și căldura prietenoasă a verii. Dacă îți plac imaginile pline de culoare, cu siguranță colecția noastră de texturi pentru tapet îți va satisface simțurile. De la inocența macilor și a margaretelor, până la splendoarea trandafirilor și a orhideelor, tapet floral va revigora orice încăpere.

Sau dacă ai nevoie de un decor plin de stil, poți opta pentru peisaje cu câmpuri de lavandă sau un design vintage pentru tapet floral. Calitatea imaginilor folosite de noi pentru design te vor face să crezi că ești parte integrantă din peisajul creat. Vei putea admira fiecare detaliu al petalelor și lumina pe care soarele o reflectă.

Când alegi Bloom ai certitudinea că vei avea în casă sau birou o parte din natură. Și, cu siguranță, simțurile tale vor fi revigorate. Cald și proaspăt, plin de culoare și îmbietor, acest tip de decor va încadra perfect orice perete.

Soft Flowers

tapet personalizat dormitor

Green Flowers

Tapet personalizat hol

Pink Flowers

tapet personalizat dormitor

B&W Flowers

Tapet personalizat hol

Colorful flowers

Tapet personalizat hol

Black tea relaxation

Tapet personalizat hol

Tea relaxation

Tapet personalizat hol

Succulents

Tapet personalizat hol

Tapet floral, fără limite de design sau dimensiune

Fie că alegi o imagine creată de noi, fie că vii cu propria imagine pentru tapet floral, cu siguranță acesta se va încadra perfect în biroul sau spațiul tău de locuit. Ai libertate totală în alegerea design-ului pentru tapet, dar și în stabilirea dimensiunilor. Tot ce trebuie să faci este să măsori peretele pe care urmează să aplici tapetul. Îl comanzi și de aici ne ocupăm noi.

Dacă alegi să ne trimiți altă grafică decât cele propuse de noi, aceasta trebuie să fie în format PDF, TIF, sau orice tip de fișier editabil în Corel Draw, Adobe Photoshop, Adobe ilustrator, Adobe Acrobat etc. Toate textele și elementele grafice vor fi convertite în format vectorial, scară 1:1, iar rezoluția ar trebui să fie de minimum 300 dpi, în funcție de dimensiunea dorită pentru tapet camere copii.

Ideal este să fie folosite, în crearea graficii, numai culori CMYK. Dacă este necesară obținerea unei culori speciale, o să avem nevoie de la tine și de o mostră de referință printată sau de codul PANTONE.

WhatsApp