Modele variate de tapet famous people

Famous People

Idoli și celebrități preferate avem cu toții. Ne uităm la ei și ne dorim să putem ajunge ca ei. Modelele de tapet din gama famous people reușesc să le aducă mai aproape de noi, cu un simplu… lipici! Se potrivesc atât pe pereții din camera de zi, în hol sau în spațiul de lucru. Dau culoare și personalizează orice încăpere.

Dacă îți redecorezi camera de zi, spațiul de lucru sau o încăpere în care îți primești oaspeții, cu tapet famous people nu dai greș. Celebra operă a lui Michelangelo de pe tavanul Capelei Sixtine. Porterul Mona Lisei sau pur și simplu un actor sau un cântăreț pe care îl admiri. Toate acestea pot da viață pereților pe care vrei să îi personalizezi.

Tot ceea ce îți putem garanta pentru tapetul tău sunt culorile vibrante și o calitate ireproșabilă a imaginii alese. Detaliile sunt cele care fac diferența, iar tu vei descoperi asta când te vei simți cu adevărat apropiat de personajele din famous people.

Tapet personalizat living
Tapet personalizat hol
Tapet birou
tapet personalizat personalitati
Tapet personalizat hol
tapet living paul rubens
Tapet hol
tapet personalizat rembrandt
tapet living paul rubens
tapet living us navy
Tapet birou
Tapet birou

Modele variate de tapet famous people

Detaliile fiecărui model de tapet din gama famous people te vor face să îți simți idolul mai aproape de tine. Fie că îți dorești un portret clasic, color sau alb-negru, sau unul cu o subtilă notă vintage, cu siguranță găsești în baza noastră de date un design care să-ți placă. Iar decorul ales de tine va face furori în rândul celor care-ți vor trece pragul.

Dacă alegi să ne trimiți altă grafică decât cele propuse de noi, aceasta trebuie să fie în format PDF, TIF, sau orice tip de fișier editabil în Corel Draw, Adobe Photoshop, Adobe ilustrator, Adobe Acrobat etc. Toate textele și elementele grafice vor fi convertite în format vectorial, scară 1:1, iar rezoluția ar trebui să fie de minimum 300 dpi, în funcție de dimensiunea dorită pentru tapet camere copii.

Ideal este să fie folosite, în crearea graficii, numai culori CMYK. Dacă este necesară obținerea unei culori speciale, o să avem nevoie de la tine și de o mostră de referință printată sau de codul PANTONE.