SEARCH

Tapet natura, fără limite de design sau dimensiune

Tapet dormitor poate fi varianta câștigătoare atunci când vrei să dai un aer proaspăt camerei tale de dormit. Este o alegere deloc costisitoare și, în plus, există o varietate largă de modele din care să selectezi. Dormitorul este camera unde ar trebui să te relaxezi după o zi lungă de lucru. Sau un spațiu unde musafirii tăi ar trebui să se simtă ca acasă.

Este esențial, așadar, ca modelul de tapet dormitor să te ajute să creezi atmosfera pe care ți-o dorești pentru aceste încăperi. Cu colecția noastră de tapet dormitor poți crea o atmosferă liniștită sau un spațiu chic, plin de eleganță. Fie că optezi pentru modele florale, soft sau clasice, tapet dormitor trebuie să fie complementar cu designul camerei tale de dormit.

Un model floral pentru tapet dormitor poate fi, de asemenea, alegerea potrivită. Mai ales dacă este în același ton cu nuanța mobilierului. Va completa spațiul și va da camerei un aer primitor, familial. Atunci când vine vorba de alegerea culorii pentru tapet dormitor, secretul este să-ți asculți inima.

Ce trebuie să faci când comanzi tapet dormitor

Procedeul de comandă pentru tapet dormitor este cât se poate de simplu. Trebuie să alegi un design care îți place, din cele propuse de noi sau din alte surse. Măsori peretele pe care urmează să aplici tapetul. Îl comanzi și de aici ne ocupăm noi. În doar câteva zile tapet dormitor va ajunge la tine și va îmbrăca pereții camerei pe care o redecorezi.

Dacă alegi să ne trimiți altă grafică decât cele propuse de noi, aceasta trebuie să fie în format PDF, TIF, sau orice tip de fișier editabil în Corel Draw, Adobe Photoshop, Adobe ilustrator, Adobe Acrobat etc. Toate textele și elementele grafice vor fi convertite în format vectorial, scară 1:1, iar rezoluția ar trebui să fie de minimum 300 dpi, în funcție de dimensiunea dorită pentru tapet dormitor.

Ideal este să fie folosite, în crearea graficii, numai culori CMYK. Dacă este necesară obținerea unei culori speciale, o să avem nevoie de la tine și de o mostră de referință printată sau de codul PANTONE.

Back to Top
WhatsApp