Cu classic touches te conectezi la realitate

Classic Touches

Clasicul e din nou la modă. Iar dacă ești preocupat de principiile Feng Shui, cu siguranță vei alege tapetul personalizat din gama classic touches. Această colecție îți oferă o multitudine de imagini care te vor reconecta la valorile reale ale vieții. Pentru asta, nu trebuie decât să alegi imaginea a ceea ce îți dorești cu tărie de la viață.

Astfel, cu classic touches vei avea dimineți calme și calde, camera astfel personalizată va reprezenta oaza ta de liniște. Sunt pereții tăi, este alegerea ta cum îi vei personaliza! Pentru asta, tapetul din colecția classic touches este opțiunea perfectă pentru dormitor, camera de zi, hol sau spațiu de lucru. Odată imaginea aleasă, vei avea o operă de artă la tine acasă!

Pentru gama classic touches, îți oferim imagini clare și detaliate, imprimate pe hârtie de cea mai bună calitate. Odată lipit pe perete, tapetul personalizat îți oferă cu adevărat impresia că te afli în spațiul redat de el. Fie că e vorba de o plajă exotică sau de prăpastia adâncă a unui munte. Toate devin realitate chiar și în jungla celui mai aglomerat oraș!

Gray Rectangle

Tapet personalizat hol

Fake Wall

Tapet personalizat hol

Library Style

Tapet personalizat hol

Classic Crem

Tapet personalizat hol

Classic Green

Tapet personalizat hol

Classic white

Tapet personalizat hol

Cu classic touches te conectezi la realitate

Detaliile fiecărui model de tapet din gama classic touches te vor conecta mai ușor cu valorile reale. Fie că alegi o imagine creată de noi, fie că vii cu propria imagine, cu siguranță aceasta se va încadra perfect în spațiul tău de locuit. Ai libertate totală în alegerea design-ului pentru tapet, dar și în stabilirea dimensiunilor.

Dacă alegi să ne trimiți altă grafică decât cele propuse de noi, aceasta trebuie să fie în format PDF, TIF, sau orice tip de fișier editabil în Corel Draw, Adobe Photoshop, Adobe ilustrator, Adobe Acrobat etc. Toate textele și elementele grafice vor fi convertite în format vectorial, scară 1:1, iar rezoluția ar trebui să fie de minimum 300 dpi, în funcție de dimensiunea dorită pentru tapet camere copii.

Ideal este să fie folosite, în crearea graficii, numai culori CMYK. Dacă este necesară obținerea unei culori speciale, o să avem nevoie de la tine și de o mostră de referință printată sau de codul PANTONE.

WhatsApp