SEARCH

Tapet camere copii – Modele diferite pentru fete și băieți

Tapet camere copii pentru un mediu plin de veselie. Jucăuș, colorat, stimulant și, pe deasupra, cu valoare educațională. Asta se poate spune despre fabulosul tapet camere copii. Poți opta pentru o multitudine de variante atunci când vine vorba de decorarea pereților camerei celui mic. Variantele de tapet camere copii pe care le oferim se adresează tuturor categoriilor de vârstă și de dezvoltare.

Cu acest produs ai garanția că decorarea dormitorului copilului tău va fi plină de inspirație. Tapet camere copii poate să-i transforme mediul în care trăiește într-o poveste fără sfârșit. Acesta poate deveni un tărâm fantastic, o călătorie în junglă sau în animația preferată. Atâta timp cât aduce culoare și veselie în încăpere, tapet camere copii își găsește cu siguranță locul.

Materiale ecologice, care nu dăunează sănătății celor mici

Ceea ce face din tapet camere copii un decor ideal este faptul că nu emană nici un miros sau substanță care să le pună în pericol sănătatea. Cerneala folosită pentru imprimare este 100% ecologică, pe bază de apă, și nu conține substanțe toxice de genul metalelor grele, compușilor volatili sau hidrocarburilor aromatice. De asemenea, cerneala folosită pentru imprimare tapet camere copii nu degajă nici un miros.

Mai mult, hârtia și cerneala folosite sunt produse superioare din punct de vedere calitativ. Au proprietăți anti-zgâriere și garantează o gamă variată de culori și o durată lungă de viață pentru tapetul tău. Și știm cu toții cât de important este acest lucru, într-un mediu în care cel mic nu ține cont de reguli. Se întâmplă să verse ciocolata caldă, să izbească avioanele sau mașinile de pereți.

Pentru asta e nevoie de un produs care să protejeze într-o oarecare măsură peretele. Unde mai pui că tapet camere copii este și foarte ușor de întreținut. Se spală cu o simplă bucată de material textil, umezită.

Tapet camere copii – Modele diferite pentru fete și băieți

Prin natura lor, copiii sunt plini de imaginație, creativi și plini de viață. E de la sine înțeles, așadar, că și camera în care dorm și își desfășoară activitatea trebuie să fie plină de culoare și de energie. Tapet camere copii este produsul ideal pentru asta. De la scene cu animale în pădure, aventuri preistorice cu dinozauri, și până la vizite în spațiu și sporturile lor preferate.

Pentru băieți, poți alege din oferta noastră variată de tapet camere copii. Indiferent de preferințele și hobby-urile lor, poți fi sigur că aici vei găsi ceea ce le place. Fie că optezi pentru tapet camere copii cu diferite jocuri video, pirați sau imagini cu mașini și camioane, imaginația lor va fi cu siguranță pusă la încercare într-un mod constructiv.

Iar pentru fete, poți alege tape camere copii cu prințese și castele fantastice, cu imagini de basm sau imprimeu floral. Este mai simplu ca niciodată să transformi dormitorul celui mic într-un mediu plin de veselie.

Ce trebuie să faci când comanzi tapet camere copii

Procedeul de comandă pentru tapet camere copii este cât se poate de simplu. Trebuie să alegi un design care îți place, din cele propuse de noi sau din alte surse. Măsori peretele pe care urmează să aplici tapetul. Îl comanzi și de aici ne ocupăm noi. În doar câteva zile tapet camere copii va ajunge la tine și va îmbrăca peretele dormitorului celui mic.

Dacă alegi să ne trimiți altă grafică decât cele propuse de noi, aceasta trebuie să fie în format PDF, TIF, sau orice tip de fișier editabil în Corel Draw, Adobe Photoshop, Adobe ilustrator, Adobe Acrobat etc. Toate textele și elementele grafice vor fi convertite în format vectorial, scară 1:1, iar rezoluția ar trebui să fie de minimum 300 dpi, în funcție de dimensiunea dorită pentru tapet camere copii.

Ideal este să fie folosite, în crearea graficii, numai culori CMYK. Dacă este necesară obținerea unei culori speciale, o să avem nevoie de la tine și de o mostră de referință printată sau de codul PANTONE.

Back to Top
WhatsApp