SEARCH

Ce trebuie să faci când comanzi tapet bucătărie

Bucătăria nu a reprezentat niciodată altceva decât un spațiu pur funcțional. Nu este de mirare, așadar, că trendul în design interior este personalizarea acestui spațiu. Tapet bucătărie, mobilier living și un set de lumini calde pot face minuni pentru locuința ta. Poți astfel construi trei camere într-una singură.

Modelele soft de tapet se potrivesc pentru zonele de luat masa. Iar pentru zona de gătit trebuie folosite modele practice și rezistente. Orice model de tapet bucătărie poate fi însă folosit cu succes în această zonă a locuinței. Secretul este să fie acoperit cu o peliculă de geam.

Multitudinea de activități care se desfășoară în această zonă a casei reprezintă, fără doar și poate, un avantaj. Poți alege orice tip de tapet bucătărie, soft, clasic sau plin de nuanțe și de energie. Pereții falși sunt, de asemenea, folosiți în designul acestor camere în ultimii ani. Iar tapet bucătărie ajută la crearea unui efect vizual de impact.

Ce trebuie să faci când comanzi tapet bucătărie

Procedeul de comandă pentru tapet este cât se poate de simplu. Trebuie să alegi un design care îți place, din cele propuse de noi sau din alte surse. Măsori peretele pe care urmează să aplici tapetul. Îl comanzi și de aici ne ocupăm noi. În doar câteva zile tapet bucătărie va ajunge la tine și va îmbrăca pereții camerei pe care o redecorezi.

Dacă alegi să ne trimiți altă grafică decât cele propuse de noi, aceasta trebuie să fie în format PDF, TIF, sau orice tip de fișier editabil în Corel Draw, Adobe Photoshop, Adobe ilustrator, Adobe Acrobat etc. Toate textele și elementele grafice vor fi convertite în format vectorial, scară 1:1, iar rezoluția ar trebui să fie de minimum 300 dpi, în funcție de dimensiunea dorită pentru tapet bucătărie.

Ideal este să fie folosite, în crearea graficii, numai culori CMYK. Dacă este necesară obținerea unei culori speciale, o să avem nevoie de la tine și de o mostră de referință printată sau de codul PANTONE.

Back to Top
WhatsApp