Black Bugs

Tapet personalizat recomandat pentru hol, living, săli de așteptare.

Black Bugs

Modelul de tapet personalizat Black Bugs este recomandat pentru spații largi, precum living, săli de așteptare. Dar se pretează și localurilor cu trafic intens, precum cafenelele sau spațiile de lucru. Animă atmosfera încăperii pe care o decorează și dă un plus de viață pereților. Tapet personalizat Black Bugs se remarcă prin echilibrul compoziției geometrice. Iar pentru un spațiu cu trafic intens, precum o cafenea, va crea o atmosferă originală, plină de stil. Zonele de tranzit și fiecare secțiune a localului pot avea o tematică specifică de tapet personalizat, în funcție de profilul urmărit.

Modelul de tapet Black Bugs este, de asemenea, potrivit pentru hol. Un spațiu îngust, folosit pentru depozitarea hainelor și a pantofilor. Tapetul va distrage atenția de la diferitele elemente de depozitare amplasate aici. Și va da o notă de distincție și culoare spațiului pe care îl decorează. În plus, va crea impresia de spațiu larg, prin compoziția verticală a formelor.

Când alegi colecția soft patterns ai certitudinea că vei da casei sau camerelor tale de hotel o notă de unicitate. Și, cu siguranță, simțurile tale vor fi revigorate. Cald și proaspăt, plin de culori suave și îmbietor, acest tip de decor va încadra perfect orice perete.

Contact

Contacteaza-ne pentru a primii mai multe informatii

Calculeaza pretul

Calculeaza pretul pentru acest model de tapet

[CP_CALCULATED_FIELDS id=”1″]

WhatsApp