SEARCH

Cum să alegi cel mai bun spațiu pentru tapet birou

Tapet birou are un avantaj suprem față de alte metode de decorare a spațiilor. El poate da oricărui spațiu un aer prietenos și poate transforma un perete simplu într-un decor chic. Fie că folosești fotografii relaxante de vacanță, o imagine cu cerul, hărți, peisaje sau portrete. Tapet birou relaxează orice mediu de lucru și dă un aer proaspăt acestor încăperi.

Poți crea un spațiu atrăgător, care să crească productivitatea văzând cu ochii. Este știut faptul că un angajat relaxat și fericit va fi mult mai productiv decât unul stresat sau abătut. Așa că oricare ar fi varianta aleasă pentru tapet birou, poți fi sigur că nu vei da greș. Tot ce vei câștiga va fi un mediu de lucru mult mai relaxat și un impact vizual crescut în rândul clienților sau partenerilor de afaceri.

Cum să alegi cel mai bun spațiu pentru tapet birou

Există o multitudine de opțiuni atunci când te hotărăști să comanzi tapet birou. Fie că alegi să îți decorezi spațiu de lucru cu peisaje din natură, cu hărți ale lumii sau ale regiunii în care lucrezi. Poți alege, de asemenea, un model floral sau unul vintage pentru pereții biroului tău. Iar dacă dai același ton și unei bucăți de perete din hol, impactul va fi cu siguranță mărit.

Ceea ce este important atunci când decizi să decorezi pereții unui birou este să știi pe care să îl personalizezi. Sfatul nostru este să alegi unul pe care se focusează toată atenția atunci când pătrunzi în respectivul spațiu. Doar așa tapet birou va face cu adevărat furori în rândul clienților sau al partenerilor tăi de afaceri.

Iar pentru ca efectul să fie total, nu încărca peretele ales cu rafturi, mobilă sau aparatură. Lasă-l să respire și să ofere adevărata valoare a imaginii imprimate pe tapet birou. Dacă totuși ești nevoit să așezi diferite obiecte, fă-o în așa fel încât să nu strice compoziția.

Modele de tapet birou pentru toate gusturile

Cu tapet birou aduci la viață pereții spațiului tău de lucru, într-un mod incredibil de ușor și original. Iar oferta noastră de modele cu siguranță îți va face ușoară și plăcută alegerea designului potrivit. De la tapet vintage până la compoziții simetrice și peisaje din natură. Modelele de tapet birou vor acoperi cu siguranță toate gusturile.

Oricare ar fi varianta aleasă, cu siguranță print tapet va umple de culoare și de energie încăperea pe care urmează să o decorezi. Cerneala folosită pentru imprimare este 100% ecologică, pe bază de apă, și nu conține substanțe toxice de genul metalelor grele, compușilor volatili sau hidrocarburilor aromatice. De asemenea, cerneala folosită pentru imprimare tapet birou nu degajă nici un miros.

Mai mult, hârtia și cerneala folosite sunt produse superioare din punct de vedere calitativ. Au proprietăți anti-zgâriere și garantează o gamă variată de culori și o durată lungă de viață pentru tapetul tău.

Ce trebuie să faci când comanzi tapet birou

Procedeul de comandă pentru tapet birou este cât se poate de simplu. Trebuie să alegi un design care îți place, din cele propuse de noi sau din alte surse. Măsori peretele pe care urmează să aplici tapetul. Îl comanzi și de aici ne ocupăm noi. În doar câteva zile tapet birou va ajunge la tine și va îmbrăca peretele spațiului tău de lucru.

Dacă alegi să ne trimiți altă grafică decât cele propuse de noi, aceasta trebuie să fie în format PDF, TIF, sau orice tip de fișier editabil în Corel Draw, Adobe Photoshop, Adobe ilustrator, Adobe Acrobat etc. Toate textele și elementele grafice vor fi convertite în format vectorial, scară 1:1, iar rezoluția ar trebui să fie de minimum 300 dpi, în funcție de dimensiunea dorită pentru tapet camere copii.

Ideal este să fie folosite, în crearea graficii, numai culori CMYK. Dacă este necesară obținerea unei culori speciale, o să avem nevoie de la tine și de o mostră de referință printată sau de codul PANTONE.

Back to Top
WhatsApp