SEARCH

Ce trebuie să faci când comanzi tapet baie

Baia este de obicei o cameră mică și rareori are personalitate. De aceea, tapet baie este soluția perfectă pentru a încerca o schimbare și pentru a-ți exprima personalitatea. Un perete decorat cu o imagine sălbatică, neconvențională sau pur și simplu surprinzătoare. Oricare dintre variante va transforma orice cameră într-o lucrare de design de care să fii mândru.

Mulți se întreabă dacă poate fi folosit tapetul personalizat în baie. Cu grijă și o ventilație bună, răspunsul este da. Trebuie numai să te asiguri că tapet baie nu intră în contact direct cu apa. Așadar, ideal ar fi ca tapet baie să nu fie aplicat în imediata apropiere a căzii sau a cabinei de duș.

Un model floral pentru tapet baie poate fi alegerea potrivită. Mai ales dacă este în același ton cu nuanța prosoapelor sau a gresiei și faianței. Va completa spațiul și va da camerei un aer primitor, familial. Atunci când vine vorba de alegerea culorii pentru tapet baie, secretul este să-ți asculți inima.

Ce trebuie să faci când comanzi tapet baie

Procedeul de comandă pentru tapet baie este cât se poate de simplu. Trebuie să alegi un design care îți place, din cele propuse de noi sau din alte surse. Măsori peretele pe care urmează să aplici tapetul. Îl comanzi și de aici ne ocupăm noi. În doar câteva zile fâșiile de tapet vor ajunge la tine și vor îmbrăca pereții camerelor pe care le redecorezi.

Dacă alegi să ne trimiți altă grafică decât cele propuse de noi, aceasta trebuie să fie în format PDF, TIF, sau orice tip de fișier editabil în Corel Draw, Adobe Photoshop, Adobe ilustrator, Adobe Acrobat etc. Toate textele și elementele grafice vor fi convertite în format vectorial, scară 1:1, iar rezoluția ar trebui să fie de minimum 300 dpi, în funcție de dimensiunea dorită pentru tapet baie.

Ideal este să fie folosite, în crearea graficii, numai culori CMYK. Dacă este necesară obținerea unei culori speciale, o să avem nevoie de la tine și de o mostră de referință printată sau de codul PANTONE.

Back to Top
WhatsApp