O multitudine de variante pentru tapetul baby's room

Baby’s Room

Gama de tapet baby’s room oferă variante de personalizare a pereților pentru orice gust. Există variante de design atât pentru camere de fete cât și pentru băieți. Acesta dă un aer jucăuș pereților, colorat, stimulant și, pe deasupra, cu valoare educațională. Colecția baby’s room poate să transforme mediul în care trăiește cel mic într-o poveste fără sfârșit.

Acesta poate deveni un tărâm fantastic, o călătorie în junglă sau în animația preferată. Atâta timp cât aduce culoare și veselie în încăpere, tapetul baby’s room își găsește cu siguranță locul. Colecția include de la scene cu animale în pădure, aventuri preistorice cu dinozauri, până la vizite în spațiu și sporturile preferate.

Pentru băieți, poți alege din colecția baby’s room imagini cu diferite jocuri video, pirați sau imagini cu mașini și camioane. Iar pentru fete, poți alege un design cu prințese și castele fantastice, cu imagini de basm sau imprimeu floral.

Fototapet Cameră Copii Păsări

Tapet personalizat camera copii

Fototapet cameră copii nori

Tapet personalizat camera copii

Little hearts

tapet camera copii

Blue Sky

fototapet camera copii

Indian Style

Tapet personalizat camera copii

Let’s ride

fototapet camera copii

Purple Sky

Tapet camera copii

Red and Gray Play

design camera copii

Red dots

fototapet kids room

Dreamy Cloud

fototapet kids room

Air baloon story

fototapet kids room

Fun learning

fototapet kids room

Imagination

fototapet kids room

Subacvatic friends

fototapet kids room

Fun world

fototapet kids room

Azur Clouds

fototapet kids room

O multitudine de variante pentru tapetul baby’s room

Procedeul de comandă pentru baby‘s room este cât se poate de simplu. Trebuie să alegi un design care îți place, din cele propuse de noi sau din alte surse. Măsori peretele pe care urmează să aplici tapetul. Îl comanzi și de aici ne ocupăm noi. În doar câteva zile tapet camere copii va ajunge la tine și va îmbrăca peretele dormitorului celui mic.

Dacă alegi să ne trimiți altă grafică decât cele propuse de noi, aceasta trebuie să fie în format PDF, TIF, sau orice tip de fișier editabil în Corel Draw, Adobe Photoshop, Adobe ilustrator, Adobe Acrobat etc. Toate textele și elementele grafice vor fi convertite în format vectorial, scară 1:1, iar rezoluția ar trebui să fie de minimum 300 dpi, în funcție de dimensiunea dorită pentru tapet camere copii.

Ideal este să fie folosite, în crearea graficii, numai culori CMYK. Dacă este necesară obținerea unei culori speciale, o să avem nevoie de la tine și de o mostră de referință printată sau de codul PANTONE.

WhatsApp