SEARCH

Tapet animale, fără limite de design sau dimensiune

Toată lumea iubește animalele. De la un capăt la altul al lumii, de la pădurile tropicale și până în largul oceanelor, necuvântătoarele ne-au umplut viața cu imagini extraordinare. Tapet animale are puterea de a inspira, de a relaxa sau, pur și simplu, de a delecta privirea. Este demonstrat științific efectul pe care îl are simpla contemplare a unui animal.

Te poți bucura de acest beneficiu chiar la tine acasă, cu tapet animale. Fie că îl alegi pentru camera de zi, camera copilului sau pentru balcon. Cu siguranță, va da o notă de originalitate pereților locuinței tale și, în plus, te va binedispune. Poți alege imagini cu pești sau bancuri de coral, animale din junglă sau chiar o fotografie cu animalul tău de companie.

Odată ce ai lipit tapet animale pe pereții unei încăperi, vei simți că poți călători în locul unde a fost imortalizat ori de câte ori îl vei privi. Culorile vibrante vor aduce imaginea la viață, iar atenția la detalii te va face să visezi că înoți alături de delfini sau că explorezi pădurea tropicală.

Tapet animale, fără limite de design sau dimensiune

Fie că alegi o imagine creată de noi, fie că vii cu propria imagine pentru tapet animale, cu siguranță acesta se va încadra perfect în spațiul tău de locuit. Ai libertate totală în alegerea design-ului pentru tapet, dar și în stabilirea dimensiunilor. Tot ce trebuie să faci este să măsori peretele pe care urmează să aplici tapetul. Îl comanzi și de aici ne ocupăm noi.

Dacă alegi să ne trimiți altă grafică decât cele propuse de noi, aceasta trebuie să fie în format PDF, TIF, sau orice tip de fișier editabil în Corel Draw, Adobe Photoshop, Adobe ilustrator, Adobe Acrobat etc. Toate textele și elementele grafice vor fi convertite în format vectorial, scară 1:1, iar rezoluția ar trebui să fie de minimum 300 dpi, în funcție de dimensiunea dorită pentru tapet camere copii.

Ideal este să fie folosite, în crearea graficii, numai culori CMYK. Dacă este necesară obținerea unei culori speciale, o să avem nevoie de la tine și de o mostră de referință printată sau de codul PANTONE.

Back to Top
WhatsApp