Cu animal murals pereții prind viață

Animal Murals

Imaginează-ți o lume fără animale. Și acum, imaginează-ți o încăpere fără suflet. Cu siguranță tapetul din gama animal murals va aduce orice perete anost la viață. Fie că e vorba de camera celui mic, de propriul dormitor sau de peretele din hol. Colecția animal murals are puterea de a inspira, de a relaxa sau, pur și simplu, de a delecta privirea.

Te poți bucura de acest beneficiu chiar la tine acasă, cu tapetul personalizat cu animale. Acesta va da o notă de originalitate pereților locuinței tale și, în plus, te va binedispune. Poți alege din gama de tapet animal murals imagini cu pești sau bancuri de coral, animale din junglă sau poți crea chiar o fotografie cu animalul tău de companie.

Odată ce ai lipit animal murals pe pereții unei încăperi, vei simți că poți călători în locul unde a fost imortalizat ori de câte ori îl vei privi. Culorile vibrante vor aduce imaginea la viață, iar atenția la detalii te va face să visezi că înoți alături de delfini sau că explorezi pădurea tropicală.

Grunge Birds

Tapet personalizat hol

Pretty Birds

Tapet personalizat hol

Retro Flight

Tapet personalizat hol

Tapet personalizat Leopard

Tapet personalizat hol

Paradise

Tapet personalizat hol

Freedom flight

Tapet personalizat hol

Jungle pattern

Tapet personalizat hol

Bird story

Tapet personalizat hol

Gray Birds and Butterflies

Tapet personalizat hol

Purple Birds and Butterflies

Tapet personalizat hol

Cu animal murals pereții prind viață

Fie că alegi o imagine creată de noi, fie că vii cu propria imagine pentru animal murals, cu siguranță acesta se va încadra perfect în spațiul tău de locuit. Ai libertate totală în alegerea design-ului pentru tapet, dar și în stabilirea dimensiunilor. Tot ce trebuie să faci este să măsori peretele pe care urmează să aplici tapetul. Îl comanzi și de aici ne ocupăm noi.

Dacă alegi să ne trimiți altă grafică decât cele propuse de noi, aceasta trebuie să fie în format PDF, TIF, sau orice tip de fișier editabil în Corel Draw, Adobe Photoshop, Adobe ilustrator, Adobe Acrobat etc. Toate textele și elementele grafice vor fi convertite în format vectorial, scară 1:1, iar rezoluția ar trebui să fie de minimum 300 dpi, în funcție de dimensiunea dorită pentru tapet camere copii.

Ideal este să fie folosite, în crearea graficii, numai culori CMYK. Dacă este necesară obținerea unei culori speciale, o să avem nevoie de la tine și de o mostră de referință printată sau de codul PANTONE.

WhatsApp