Tapet decorativ cu dungi

Spații înguste de amenajat? Folosește tapet decorativ cu dungi. Orizontale, verticale, pe diagonală, chiar nu contează. Tapet cu dungi din gama clasic sau soft poate fi folosit cu succes pentru pereți, tavan sau uși. Tapet decorativ cu dungi reprezintă poate cea mai ușoară cale de a transforma total orice tip de spațiu.

tapet dungi

Fie că folosești modele clasice sau moderne, tapet dungi te ajută să creezi ordine în orice decor. Acesta va schimba total forma oricărui spațiu, în funcție de design-ul modelului ales. Iar cel mai mare avantaj al modelelor de tapet decorativ cu dungi îl constituie faptul că poate fi folosit în aproape orice condiții. Va compune perfect un spațiu cu decorațiuni florale, tropicale sau vintage.

Tapet decorativ cu dungi, model versatil pentru orice tip de spațiu

Tapet decorativ cu dungi este un model versatil care se potrivește cu orice tip de spațiu. Poate da un aer elegant unui spațiu, atunci când sunt folosite tonuri neutre. Poate crea un colț de accent, dacă sunt folosite nuanțe îndrăznețe. Tapet dungi dă senzația de clasic când acestea sunt egale și de modern când sunt de dimensiuni diferite.

Cu alte cuvinte, o cameră decorată cu tapet dungi denotă stil, eleganță și rafinament. Produsul este ideal pentru camere de hotel, dar și pentru dormitor, hol sau camera de zi. Acesta va revigora, fără doar și poate, orice spațiu.

Dungi orizontale sau verticale – ce alegem

În general, cel mai folosit tapet decorativ cu dungi este modelul vertical. Acesta creează iluzia de înălțime a spațiului pe care îl decorează. Un alt model plin de eleganță este cel care combină nuanțe apropiate (crem cu alb, spre exemplu). Cu cât culorile sunt mai contrastante în designul de tapet dungi, cu atât efectul obținut este mai puternic.
Dungile orizontale, pe de altă parte, sunt mai futuriste și moderne decât cele verticale. Când vine vorba de tapet dungi, acestea au darul de a lăți spațiul pe care îl îmbracă. Iar dacă sunt pline de culoare, pot da senzația de îndrăzneală, distracție, prospețime.

Leave a comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.