SEARCH

Caracteristici print tapet

Cu print tapet poți aduce la viață un întreg perete gol, inexpresiv. Serviciul de print tapet îți oferă posibilitatea de a alege singur fotografiile, imaginile sau texturile pe care ți le dorești pe perete. Fie că vorbim de casă, birou sau săli de așteptare sau de prezentare. Tot ce trebuie să faci pentru a beneficia de print tapet este să obții o imagine digitală la calitate impecabilă.

Următorul pas este să alegi peretele pe care vrei să-l personalizezi. În funcție de forma și dimensiunea acestuia, comanzi cea mai bună variantă de print tapet. Noi îți onorăm comanda în cel mai scurt timp și la cel mai bun raport calitate-preț. După aceea, tot ce îți rămâne de făcut este să lipești imaginea dorită pe peretele ales de tine.

Cu print tapet te bucuri de un perete 100% personalizat după nevoile și dorințele tale. Se pretează atât pentru camere de zi, camerele copiilor sau birouri, cât și pentru săli de clasă, săli de așteptare sau showroom-uri.

Caracteristici print tapet

Serviciul de print tapet funcționează cât se poate de ușor. Îți oferim un produs unic de personalizare a pereților, disponibil la orice dimensiune. Acesta se potrivește pentru bucăți de perete, pereți întregi sau colțuri detaliate. Oricât de mare ar fi suprafața de acoperit cu print tapet, aceasta se împarte în secțiuni pentru o mai ușoară personalizare.

Practic, design-ul ales de tine se va imprima în fâșii, care ulterior vor fi unite pentru o imagine de ansamblu coerentă. Print tapet se fixează pe perete în mod identic cu tapetul clasic, cu ajutorul adezivului special. Iar hârtia specială pentru tapet se remarcă prin trei lucruri: este rezistentă, nu se zgârie și se lipește ușor.

Când te hotărăști să comanzi print tapet, ai de ales între două tipuri. Pe de o parte, cel cu autoadeziv, care se montează fără efort, ca orice tapet clasic. Sau cel imprimat pe hârtie specifică de tapet, care va fi lipită pe perete cu adeziv special.

Echipamente

Serviciile de print tapet oferite de noi sunt de cea mai înaltă calitate. Aceasta este garantată de echipamentele de ultimă generație pe care le folosim. Dar și de materialele implicate în acest proces. Imprimantele folosite pentru print tapet permit reproducerea celor mai fine tonuri de culoare, cu o durabilitate ridicată în timp.

Iar hârtia specială pe care imprimăm tapetul personalizat este rezistentă la zgârieturi. Pe scurt, aceasta se remarcă prin trei lucruri: este rezistentă, nu se zgârie și se lipește ușor. Suprafața specială de print dă produsului un aspect mat și elegant. Mai mult, hârtia pentru print tapet este rezistentă la spălare și la abraziune.

Dacă ne trimiți o imagine la o rezoluție mare, de tip JPG, PNG sau PDF, poți obține cu ajutorul serviciului de print tapet de o calitate superioară. Echipa noastră de profesioniști se va ocupa ca rezultatul final să coincidă dorințelor tale.

Materiale

Tehnologia folosită de noi permite sporirea productivității și obținerea unor costuri de producție reduse. Echipamentele de ultimă generație garantează obținerea unor printuri de calitate net superioară tehnologiilor tradiționale. Totul, la o viteză sporită și cu un consum mai mic de cerneală.

Hârtia standard folosită pentru print tapet oferă produsului final un aspect mat și elegant. Ca să nu mai vorbim de calitatea culorilor obținute. Acestea au o durabilitate garantată în timp de până la 10 ani, în condiții optime de expunere (fără umiditate și ferit de razele directe ale soarelui). Hârtia de print tapet se curăță cu ușurință.

Cerneala este, de asemenea, de calitate. 100% ecologică, pe bază de apă, fără solvenți, miros sau substanțe volatile. Acest lucru face din print tapet un produs ideal pentru camerele în care copiii dorm sau desfășoară diferite activități.

Dimensiuni

Când alegi imaginea grafică trebuie să iei în calcul dimensiunea peretelui pe care vrei să îl acoperi. Un design întunecos sau multicolor și strălucitor ar putea încărca o cameră mică sau medie. În același timp, o imagine în dungi sau în culori pastel va da senzația unui spațiu mărit. Așa că mare atenție la rezultatul final pe care îl poți obține!

De asemenea, dacă pereții sunt neregulați, îți recomandăm să nu alegi un print tapet în dungi sau cu forme geometrice. Acestea nu ar face decât să atragă și mai tare atenția asupra neregularităților camerei. Pentru astfel de interioare, ideale sunt texturile grunge, flowers sau animal murals. Poți alege și woodlands sau famous people.

Oricare ar fi modelul ales pentru print tapet, ai garanția faptului că acesta poate fi printat la orice dimensiune. Practic, design-ul ales de tine se va imprima în fâșii, care ulterior vor fi unite pentru o imagine de ansamblu coerentă.

Avantaje

Datorită faptului că nu există limite când vine vorba de dimensiuni, print tapet poate fi aplicat în orice tip de încăpere. De la camere de zi, dormitoare și birouri până la holuri de hotel sau pasaje din aeroport. Print tapet aduce bucurie celor mici dacă este lipit în camera de dormit, iar ție îți poate aduce liniște dacă îl alegi pentru sufragerie.

Principalul avantaj al folosirii de print tapet în fața altor metode de amenajare pentru interior. Acesta îți oferă un design original, ales de tine. De asemenea, îți garantează culori vii și atenție la detalii pentru orice fel de imagine. Atâta timp cât aceasta este furnizată la o rezoluție potrivită, echipa noastră de specialiști se va asigura că imaginea rezultată va fi fără cusur.

Produsele și echipamentele folosite pentru print tapet sunt prietenoase cu mediul înconjurător. Produsul rezultat nu emană mirosuri și nu conține substanțe toxice. Acest lucru face din tapet alegerea potrivită pentru camera copiilor.

Machetare

Pentru ca produsul imprimat să coincidă cu cerințele tale de design, este important ca macheta trimisă echipei noastre să fie la o rezoluție ridicată. Pentru ca printul să inspire calitate, diferența va sta în detalii. Cu cât acestea sunt mai bine conturate, cu atât te vei bucura de un produs superior. Culorile vii și strălucitoare vor rezista în timp.

Astfel, grafica pentru print tapet trebuie trimisă în format PDF, TIF, sau orice tip de fișier editabil în Corel Draw, Adobe Photoshop, Adobe ilustrator, Adobe Acrobat etc. Toate textele și elementele grafice vor fi convertite în format vectorial, scară 1:1, iar rezoluția ar trebui să fie de minimum 300 dpi, în funcție de dimensiunea dorită pentru tapet.

Ideal este să fie folosite, în crearea graficii, numai culori CMYK. Dacă este necesară obținerea unei culori speciale, o să avem nevoie de la tine și de o mostră de referință printată sau de codul PANTONE.

Back to Top
WhatsApp