Tapet uni

Clasicul e din nou la modă. Iar modelele de tapet uni pentru baie și bucătărie îți garantează o decorare cu stil, plină de prospețime. Modelele de tapet uni pentru baie și tapet bucatarie din gama Classic touches reprezintă ultimul trend în design interior.

Atât baia cât și bucătăria nu au reprezentat niciodată altceva decât spații pur funcționale. Nu este de mirare, așadar, că trendul în design interior este personalizarea acestor spații. Tapet bucatarie și tapet uni pentru baie pot face minuni pentru locuința ta.

tapet uni

Modele soft pentru tapet bucatarie

Modelele soft de tapet bucatarie se potrivesc pentru zonele de luat masa. Iar pentru zona de gătit trebuie folosite modele practice și rezistente. Orice model de tapet bucatarie poate fi însă folosit cu succes în această zonă a locuinței. Secretul este să fie acoperit cu o peliculă de geam.

Multitudinea de activități care se desfășoară în această zonă a casei reprezintă, fără doar și poate, un avantaj. Poți alege orice tip de tapet bucatarie, soft, clasic sau plin de nuanțe și de energie. Pereții falși sunt, de asemenea, folosiți în designul acestor camere în ultimii ani. Iar tapet bucatarie ajută la crearea unui efect vizual de impact.

Tapet unic pentru baie, rezistent la umezeală

Mulți se întreabă dacă modelele de tapet uni pot fi folosite pentru sala de baie. Cu grijă și cu o ventilație bună, răspunsul este da. Trebuie numai să te asiguri că fâșiile de tapet uni pentru baie nu intră în contact direct cu apa. Așadar, ideal ar fi ca acestea să nu fie aplicate în imediata apropiere a căzii sau a cabinei de duș.

Un model de tapet uni pentru baie poate fi alegerea potrivită. Mai ales dacă este în același ton cu nuanța prosoapelor sau a gresiei și faianței. Va completa spațiul și va da camerei un aer primitor, familial. Atunci când vine vorba de alegerea culorii pentru tapet uni, secretul este să-ți asculți inima.

Leave a comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.