SEARCH

Caracteristici fototapet

Simplu de realizat și cu efect garantat. Așa poate fi descris, pe scurt, produsul fototapet. Căci ce poate fi mai ușor decât să studiezi galeria noastră de imagini și să îți alegi una favorită?! Noi o printăm la dimensiunea stabilită de tine, iar tu vei avea o încăpere amenajată cu stil, în doi pași și trei mișcări. Iar efectul în rândul prietenilor este garantat.

Atunci când alegi să personalizezi o cameră cu tapet cu siguranță pui accent pe mai mulți factori. Calitate, rezistență în timp, culori vii și strălucitoare, originalitate. Toate acestea dau un aer nou oricărui tip de încăpere. Poți amenaja cu tapet personalizat camera de zi, camera copilului, biroul, sălile de așteptare sau sălile de clasă.

Hârtia și cerneala folosite pentru imprimarea de fototapet sunt produse superioare din punct de vedere calitativ. Au proprietăți anti-zgâriere și garantează o gamă variată de culori și o durată lungă de viață pentru tapetul tău.

Caracteristici fototapet

Pe lângă efectul pe care o cameră decorată cu fototapet îl va avea în rândul prietenilor tăi, acest produs se remarcă prin faptul că nu conține substanțe toxice. Cerneala bazată pe eco-solvent este recunoscută pentru proprietățile sale. Este prietenoasă cu mediul înconjurător, nu conține substanțe periculoase, cum ar fi compuși volatili, metale grele sau hidrocarburi aromatice.

Acest lucru face din tapet un produs ideal de folosit pentru camere copii, săli de clasă sau orice încăpere cu trafic mare de persoane. Cerneala pe bază de eco-solvent se remarcă, de asemenea, și prin culorile vii și strălucitoare, rezistente în timp. Fiind un produs ecologic, se usucă rapid și nu are efecte negative asupra corpului uman.

Iar hârtia specială pentru fototapet se remarcă prin trei lucruri: este rezistentă, nu se zgârie și se lipește ușor. Suprafața specială de print dă produsului un aspect mat și elegant. Mai mult, hârtia pentru tapet este rezistentă la spălare și la abraziune.

Dimensiuni fototapet

Atunci când te hotărăști să personalizezi un perete cu fototapet, beneficiezi de două avantaje majore. Pe de o parte, poți alege orice imagine îți dorești din galeria pe care ți-o punem la dispoziție. Sau poți veni tu cu propria imagine. Tot ce trebuie să faci e să ne-o trimiți scară 1:1. Și, pe de altă parte, îl poți comanda la orice dimensiune.

Fie că vrei să îmbraci pereții unei locuințe, ai unui birou sau ai unei hale de producție, practic nu există limite pentru comanda ta de fototapet. De la detalii elegante în colțul unei camere de zi, până la personalizarea unui perete întreg cu personajele preferate ale copilului tău. Orice dimensiune de tapet este realizabilă, la cel mai bun raport calitate-preț.

Se poate întâmpla ca dimensiunile alese de tine pentru personalizarea de fototapet să fie foarte mari. Asta va face produsul dificil de manevrat și de lipit. Tocmai de aceea, îți venim în întâmpinare și printăm tapetul în fâșii mai mici.

Utilitate fototapet

Cum am arătata deja, există o multitudine de utilități pentru fototapet. Poate fi folosit la amenajarea de camere copii, birouri sau camere de zi. De asemenea, cu câteva fâșii de fototapet poți anima pereții unei săli de clasă, ai unei săli de așteptare sau ai unei hale de producție. Practic, atunci când vine vorba de utilitatea tapetului, variantele de folosire sunt fără limite.

Un alt avantaj al acestui produs constă în ușurința cu care poate fi aplicat pe perete. Fie că este un perete clasic, vopsit, unul din rigips sau chiar unul acoperit cu un alt strat de tapet. Atâta timp cât va fi curățat cu simț de răspundere, tapetul personalizat se va lipi fără probleme, cu extrem de mare ușurință. Totul e să nu existe reziduuri de praf, murdărie sau grăsime.

Când te hotărăști să comanzi fototapet, ai de ales între două tipuri. Pe de o parte, cel cu autoadeziv, care se montează fără efort, ca orice tapet clasic. Sau cel imprimat pe hârtie specifică de tapet, care va fi lipită pe perete cu adeziv special.

Modele fototapet

De la modele clasice, vintage sau futuriste, orice model de fototapet va face cu siguranță furori în rândul celor care îți calcă pragul. Tu doar alegi imaginea potrivită pentru amenajarea pereților tăi, iar noi îți punem ideea în practică. Putem printa pe fototapet peisaje din natură (păduri, tropical, flori, animale etc.), imagini ale unor celebrități, diferite hărți ale lumii.

Totul, pentru a te simți cu adevărat „acasă”. Fie că este vorba de casa ta, la propriu, sau de biroul în care îți petreci o mare parte din timp. Poți folosi fototapet pentru amenajarea de săli de așteptare, săli de clasă sau hale industriale. Sau dacă cel mic s-a plictisit de pereții anoști din camera lui. Fototapet este răspunsul corect.

Poți opta pentru o imagine creată de noi sau alta găsită pe internet, o fotografie realizată de tine sau, de ce nu, un design original. Echipa noastră de designeri te poate ajuta să creezi imaginea potrivită pentru fototapet, în funcție de destinația finală a produsului.

Avantaje fototapet

Principalul avantaj al folosirii de fototapet în fața altor metode de amenajare pentru interior. Acesta îți oferă un design original, îți garantează culori vii și atenție la detalii pentru orice fel de imagine. Atâta timp cât aceasta este furnizată la o rezoluție potrivită, echipa noastră de specialiști se va asigura că imaginea rezultată va fi fără cusur.

În comparație cu metodele clasice de amenajare a pereților. Spre deosebire de un perete vopsit, unul personalizat cu fototapet se va curăța mult mai ușor, fără efort. Mai mult, hârtia specială pe care este imprimat produsul este rezistentă la abraziune. Acest lucru îi conferă tapetului rezistență la zgârieturi și durabilitate crescută în timp.

Produsele și echipamentele folosite pentru imprimarea de fototapet sunt prietenoase cu mediul înconjurător. Produsul rezultat nu emană mirosuri și nu conține substanțe toxice. Acest lucru face din tapet alegerea potrivită pentru camera copiilor.

Machetare fototapet

Pentru ca produsul imprimat să coincidă cu cerințele tale de design, este important ca macheta trimisă echipei noastre să fie la o rezoluție ridicată. Pentru ca un fototapet să inspire calitate, diferența va sta în detalii. Cu cât acestea sunt mai bine conturate, cu atât te vei bucura de un produs superior. Culorile vii și strălucitoare vor rezista în timp.

Astfel, grafica pentru fototapet trebuie trimisă în format PDF, TIF, sau orice tip de fișier editabil în Corel Draw, Adobe Photoshop, Adobe ilustrator, Adobe Acrobat etc. Toate textele și elementele grafice vor fi convertite în format vectorial, scară 1:1, iar rezoluția ar trebui să fie de minimum 300 dpi, în funcție de dimensiunea dorită pentru tapet.

Ideal este să fie folosite, în crearea graficii, numai culori CMYK. Dacă este necesară obținerea unei culori speciale, o să avem nevoie de la tine și de o mostră de referință printată sau de codul PANTONE.

Back to Top
WhatsApp