Collage

Collage

Un colaj, o asociere surprinzătoare de imagini. Asta propune colecția de tapet personalizat Collage. Modelele au în comun îmbinarea de elemente în stil colaj, ce invită la dezvoltarea creativității. Gama propune modele de fototapet în culori vii, de accent, pline de imaginație. Colecția de tapet personalizat Collage se potrivește atât pe pereții din camera de zi, cât și în spațiul de lucru. Dau culoare și personalizează orice tip de încăpere anostă. Fryda sau actrița Anna Karina într-o fantezie plină de imaginație. Toate acestea pot da viață pereților pe care vrei să îi personalizezi, într-un aer vintage și retro. Tot ceea ce îți putem garanta pentru tapetul tău sunt culorile vibrante și o calitate ireproșabilă a imaginii alese. Detaliile sunt cele care fac diferența, iar tu vei descoperi asta când te vei simți cu adevărat apropiat de personajele din colajele noastre.

Anna Karina Fantasy

Tapet personalizat hol

Fryda fantasy

Tapet personalizat hol

Pasari si flori

Tapet hol

Retro

tapet personalizat soft patterns

Retro Green

Tapet personalizat hol

Colecția Collage– distincție și unicitate

Fie că alegi o imagine creată de noi, fie că vii cu propria imagine pentru tapet Collage, cu siguranță acesta se va încadra perfect în spațiul pe care îl amenajezi. Ai libertate totală în alegerea design-ului pentru tapet, dar și în stabilirea dimensiunilor. Tot ce trebuie să faci este să măsori peretele pe care urmează să aplici tapetul. Îl comanzi și de aici ne ocupăm noi.

Dacă alegi să ne trimiți altă grafică decât cele propuse de noi, aceasta trebuie să fie în format PDF, TIF, sau orice tip de fișier editabil în Corel Draw, Adobe Photoshop, Adobe ilustrator, Adobe Acrobat etc. Toate textele și elementele grafice vor fi convertite în format vectorial, scară 1:1, iar rezoluția ar trebui să fie de minimum 300 dpi, în funcție de dimensiunea dorită pentru tapet camere copii.

Ideal este să fie folosite, în crearea graficii, numai culori CMYK. Dacă este necesară obținerea unei culori speciale, o să avem nevoie de la tine și de o mostră de referință printată sau de codul PANTONE.

WhatsApp