Tapet imitație piatră

Simplu și de efect. Modelele de tapet imitatie piatra creează un colț de efect în orice tip de interior. Poți folosi texturi care imită cărămida, stânca sau pietrele de râu. Cu tapet imitatie piatra sau tapet piatra hol poți decora cu succes un birou sau un spațiu de trecere. Dă culoare și creează un model unic de linii și forme.

Mai mult, pentru construirea acestui spațiu neconvențional, nu ai nevoie de meșteri zidari. Pentru tapet imitatie piatra îți trebuie adeziv și o mână pricepută de lucru. Poți personaliza orice spațiu cu efort minim și costuri reduse.

tapet imitatie piatra

Tapet piatra hol, pentru maximum de efect

Holul este de obicei un spațiu îngust, folosit pentru depozitarea hainelor și a pantofilor. De aceea este esențial ca modelul de tapet piatra hol să fie unul care dă senzație de spațiu. Și care să distragă atenția de la diferitele elemente de depozitare amplasate aici. Acesta poate crea maximum de efect cu minimum de resurse și efort. Nu uita însă să-l accesorizezi cu nuanțele de mobilier și decorațiuni.

Tapet imitatie piatra pentru spațiul de lucru

Cu tapet imitatie piatra, poți crea un spațiu atrăgător, care să crească productivitatea văzând cu ochii. Este știut faptul că un angajat relaxat și fericit va fi mult mai productiv decât unul stresat sau abătut. Așa că oricare ar fi varianta aleasă pentru tapet imitatie piatra, poți fi sigur că nu vei da greș. Tot ce vei câștiga va fi un mediu de lucru mult mai relaxat și un impact vizual crescut în rândul clienților sau partenerilor de afaceri.

Produs ecologic și rezistent

Cerneala folosită pentru imprimare tapet imitatie piatra este 100% ecologică, pe bază de apă. Aceasta nu conține substanțe toxice de genul metalelor grele, compușilor volatili sau hidrocarburilor aromatice. De asemenea, cerneala folosită pentru imprimare tapet piatra hol nu degajă nici un miros.

Mai mult, hârtia și cerneala folosite sunt produse superioare din punct de vedere calitativ. Au proprietăți anti-zgâriere și garantează o gamă variată de culori și o durată lungă de viață pentru tapetul tău.

Leave a comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.