54 rue du Montparnasse

54 rue du Montparnasse

Colecția de fototapet „54 rue du Montparnasse” este despre unicul, inegalabilul și universalul Constantin Brâncuși. Operele sale au inspirat o lume întreagă și continua să o facă. Iar pentru design-ul interior, fototapet Constantin Brâncuși îmbină bunul gust cu originalitatea.

Ideal pentru amenajarea unui restaurant cu tematică, acest model de tapet personalizat poate da un aer unic spațiului. Poți crea separeuri pline de splendoare, care îmbină perfect operele de artă cu stilul original. Modelele de fototapet „54 rue du Montparnasse” te conectează cu natura, inspiră ascensiune și dezvoltare.

Modelele acestei colecții sunt inspirate din diferite opere ale lui Brâncuși, „Sărutul”, „Coloana infinitului”. „Mademoiselle Pogany” etc. Fiecare cu specificul său: fie că vorbim de cele 4 anotimpuri, sau de nuanțe pline de culoare, clasice sau îndrăznețe. Vorbim de modele cu un design original, potrivite oricărui iubitor de arte frumoase.

L’hiver

Tapet personalizat winter

Le Printemps

Tapet personalizat spring

L’été

Tapet summer

L’automne

tapet personalizat autumn

Bleu infini

Tapet personalizat winter

Grenade

Tapet personalizat spring

Plantes succulentes

Tapet summer

Grandes feuilles

tapet personalizat autumn

Les ailes de la dame

Tapet personalizat winter

Mademoiselle Pogany

Tapet personalizat spring

Colecția 54 rue du Montparnasse

Fie că alegi o imagine creată de noi, fie că vii cu propria imagine pentru tapet 54 rue du Montparnasse, cu siguranță acesta se va încadra perfect în spațiul pe care îl amenajezi. Ai libertate totală în alegerea design-ului pentru tapet, dar și în stabilirea dimensiunilor. Tot ce trebuie să faci este să măsori peretele pe care urmează să aplici tapetul. Îl comanzi și de aici ne ocupăm noi.

Dacă alegi să ne trimiți altă grafică decât cele propuse de noi, aceasta trebuie să fie în format PDF, TIF, sau orice tip de fișier editabil în Corel Draw, Adobe Photoshop, Adobe ilustrator, Adobe Acrobat etc. Toate textele și elementele grafice vor fi convertite în format vectorial, scară 1:1, iar rezoluția ar trebui să fie de minimum 300 dpi, în funcție de dimensiunea dorită pentru tapet camere copii.

Ideal este să fie folosite, în crearea graficii, numai culori CMYK. Dacă este necesară obținerea unei culori speciale, o să avem nevoie de la tine și de o mostră de referință printată sau de codul PANTONE.

WhatsApp